LES REACCIONS DEL 5-0

Setién: «El partit que necessitàvem»

«Braithwaite és un extraordinari fitxatge i ho dic amb tota sinceritat, ens ajudarà moltíssim», garanteix l'entrenador del Barça

jdomenech52427297 barcelona  22 02 2020   deportes         setien    durante e200222194856

jdomenech52427297 barcelona 22 02 2020 deportes setien durante e200222194856 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts

Un partit tranquil. El segon amb golejada després del 5-0 al Leganés a la Copa. Una dosi valuosa de confiança per encarar, la setmana que ve, la visita al Nàpols a la Champions i al Madrid a la Lliga amb els vuitens de final europeus i el lideratge en joc.

«Ha sigut el partit que necessitàvem», va reconèixer Quique Setién, admetent el valor afegit que suposa obtenir una victòria voluminosa i sense haver passat més conflictes que el de l’espera perquè el VAR anul·lés el primer gol de l’Eibar.

També necessitava un partit així la junta, per evitar que la crispació de l’afició creixés. Un assumpte que no entra al vestidor. O que s’intenta que no traspassi les portes de la ciutat esportiva de Sant Joan Despí. De nou li van preguntar a Setién pel sentir de la grada, i de nou va respondre l’entrenador: «A nosaltres només ens interessa el futbol».

Autogestió de Messi

En aquest nosaltres inclou els tècnics i els jugadors. Messi, el primer. El capità dona per creïbles les explicacions que va donar Bartomeu a la plantilla i va treballar sobre la gespa amb quatre gols. «És molt difícil d’aturar i de detectar quan apareix. Més del que jo li pugui dir, es tracta de com veu ell les jugades», va comentar Setién, sentint-se incapaç de poder ensinistrar Messi.  Tampoc ell podrà substituir-lo perquè descansi. «Ell sap, amb la seva experiència, com gestionar-se».

Elogis al debutant

Notícies relacionades

Setién gestiona els altres, ja sigui per corregir Vidal, a qui va col·locar d’extrem esquerre –«no havia d’estar tan obert», va admetre– o per exigir als interiors més rematada.

A Martin Braithwaite l’haurà d’ensenyar més. No per dolent, sinó per ser l’últim en arribar. «Braithwaite és un fitxatge extraordinari, i ho dic amb tota sinceritat. Ens donarà i ajudarà moltíssim», va aventurar, en unes paraules que ja va pronunciar amb el dissortat Dembélé.