UN ALTRE PROBLEMA MUSCULAR

La lesió d'Alba complica la vida al Barça

El lateral pateix una lesió a l'abductor de la cama dreta i el seu període de baixa no està clar just quan s'acosta la Champions i el partit contra el Madrid

zentauroepp52306138 barcelona s spanish defender jordi alba  down  receives medi200215194554

zentauroepp52306138 barcelona s spanish defender jordi alba down receives medi200215194554 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

No hi ha dia tranquil per a Quique Setién. Més pendent ha d’estar l’entrenador gairebé de la infermeria del camp. A penes s’havia iniciat el partit contra el Getafe quan Jordi Alba va aixecar la mà i va ordenar fins i tot a Junior Firpo que accelerés el seu escalfament perquè s’havia trencat. Un altre jugador menys per al tècnic, que està sense dos davanters d’enorme influència en l’equip (Luis Suárez i Dembélé) i ara, just quan s’acosta la Champions i el duel amb el Madrid el pròxim 1 de març al Bernabéu, cau també Alba. 

El club, quan encara no havia acabat el partit, ja emetia un primer diagnòstic. «Pateix una lesió a l’abductor de la cama dreta», es va limitar a comunicar, sense donar cap període de baixa. Però només queden 10 dies perquè el Barça visiti San Paolo, la llar del Nàpols, i serà complicat que pugui estar en el retorn a la Champions. 

«La vaig voler rebentar...»

Un altre problema, i realment seriós, per a Setién perquè en cada partit va perdent una peça d’enorme valor. Queda pendent de saber-se quant temps haurà de ser Alba de baixa. Li toca, per tant, a Junior Firpo assumir la responsabilitat al flanc esquerre de la defensa, quedant sempre com a alternativa d’emergència la possibilitat de reciclar Sergi Roberto o fins i tot Semedo a aquest rol.

Mentrestant, Griezmann valorava la gran assistència de Messi en l’1-0, prova que es comencen a conèixer. «Hem patit. De vegades, ve bé patir», va dir el davanter francès. «¿La passada de Leo? Porto set mesos aquí, estem disfrutant de treballar junts», va recordar Griezmann, convençut que «això anirà millor, segur».

Notícies relacionades

Després, l’exjugador de l’Atlètic va admetre que va cometre un error per liquidar el partit amb el 3-1. «La vaig voler rebentar amb la cama dreta. Em va quedar a la cama dolenta». I abans d’anar-se’n al vestidor, va dir: «Soc molt feliç aquí, la meva família també», en una frase que va sonar a rèplica a un recent article de ‘France Football’ que remarcava el contrari.