La polèmica

Griezmann desmenteix que se senti aïllat al Barça

La revista francesa 'France Football' afirma en un reportatge que el davanter es queixa en privat del tracte que rep de Messi i d'altres companys

zentauroepp51905396 griezmann200123212406

zentauroepp51905396 griezmann200123212406

1
Es llegeix en minuts

Antoine Griezmann va sortir al pas aquest dimarts de les informacions que publica la revista francesa ‘France Football’ (responsable de l’entrega de la Pilota d’Or) en què s’assegura que el davanter se sent aïllat al club blaugrana. El futbolista, a través del seu servei de premsa, ha negat els suposats problemes i ha afirmat que són «falses» les seves crítiques a Leo Messi i a l’entitat barcelonista.

«Les declaracions que apareixen, no existeixen», afirma el davanter en contraposició a la publicació que adverteix que el jugador se sent aïllat al Barça, on Leo Messi l’ignora i arrossega la resta dels companys a fer el mateix al camp. La revista revela algunes suposades frases de queixa del jugador, que atribueix la freda rebuda que ha tingut al vestidor blaugrana a la gelosia que desperta la seva condició de campió del món.

Segons la revista, Griezmann, a punt de fer 29 anys, emet en privat les queixes que calla en públic, en què no deixa veure el seu descontentament amb el tracte que rep dels seus companys, segons ell, alliçonats per un Messi que l’ha exclòs dels circuits preferents. «No podran amb mi, no abandonaré», assenyala el futbolista, segons revela ‘France Football’. «Estan gelosos de mi» per haver guanyat el Mundial del 2018. «És millor riure», afegeix l’exjugador de l’Atlètic, que té la prioritat, sempre segons la revista, d’«aguantar fins a l’Eurocopa i mantenir la forma física sense desesperar-se».

La parella del futbolista no s’adapta a Barcelona

Notícies relacionades

La publicació assegura que Griezmann, fitxat l’estiu passat per 135 milions d’euros, se situa en una posició que ja van conèixer altres atacants que han hagut de conviure amb Messi, com el suec Zlatan Ibrahimovic, el xilè Alexis Sánchez, el francès Thierry Henry i el camerunès Samuel Eto’o.

Per acabar-ho d’adobar, ‘France Football’ revela que la integració del francès a Barcelona no està sent fàcil i que la seva parella, Erika, no ha trobat una vida social acceptable i se’n queixa als seus amics. La revista assegura que precisament va ser la seva parella la que va convèncer Griezmann de no fitxar pel Barça després de la temporada 2018-19, una decisió anunciada en un documental que no va agradar als aficionats ni al vestidor i que va dificultar la seva integració a la ciutat.