xifres milionàries

Messi, futbolista més ben pagat del món per davant de Cristiano

El davanter del Barça cobra un total de 8,3 milions bruts al mes, segons 'L'Équipe'

Quique Setién, segons la mateixa publicació, percep mensualment mig milió d'euros

jdomenech50758929 barcelona s argentine forward lionel messi reacts at the end200204225135

jdomenech50758929 barcelona s argentine forward lionel messi reacts at the end200204225135 / LLUIS GENE

1
Es llegeix en minuts

L’argentí del Barcelona Leo Messi repeteix com a futbolista més ben pagat del món per davant del portuguès de la Juventus de Torí Cristiano Ronaldo, segons la classificació de salaris publicada aquest divendres per ‘L’Équipe’. Segons el diari francès, Messi té un sou de 8,3 milions d’euros bruts al mes, davant els 4,5 que rep Ronaldo del club de Torí, al qual va arribar fa dues temporades.

Tots dos superen el brasiler del París Saint-Germain Neymarel més ben pagat de França amb una mica més de 3 milions mensuals, molt per davant del seu company d’equip, el francès Kylian Mbappé, que no arriba als 2 milions.

Altres jugadors

Darrere se situen dos jugadors del Barça, el francès Antoine Griezmann i l’uruguaià Luis Suárez, tots dos amb una mica menys dels 3 milions. Dos madridistes, el gal·lès Gareth Bale i el belga Eden Hazard, el segueixen amb 2,5 milions d’euros bruts al mes. En la llista destaca que el porter espanyol del Manchester United David de Gea és el jugador més ben pagat d’Anglaterra, amb 1,76 milions al mes, per davant de l’alemany de l’Arsenal Mesut Ozil i del belga del Manchester City Kevin de Bruyne, tots dos amb 1,64 milions.

A Alemanya, el polonès del Bayern Munic Robert Lewandowski i el seu company brasiler Coutinho, cedit pel Barcelona, s’embossen els sous més grans, 1,66 milions al mes cada un.

Els argentins de la Juve Gonzalo Higuaín i Paolo Dybala, amb 1,09 i 1,06 milions d’euros al mes, segueixen Ronaldo com els jugadors més ben pagats d’Itàlia.

Setién, mig milió al mes

Notícies relacionades

Entre els entrenadors, l’argentí de l’Atlètic de Madrid, Diego Simeone, també repeteix com el més ben pagatamb 3,6 milions d’euros bruts al mes, per davant de l’espanyol del Manchester City, Pep Guardiola, amb 1,94 milions. Els segueixen dos tècnics de la ‘Premier’, el portuguès del Tottenham, José Mourinho, i l’alemany del Liverpool, Jurgen Klopp, els dos amb 1,46 milions.

El francès del Reial Madrid, Zinedine Zidane, amb 1,4 milions supera per poc l’italià de l’Inter de Milà, Antonio Conte, amb 1,38 milions, mentre que Quique Setién, nouvingut al Barcelona, cobra 500.000 euros bruts al mes, segons ‘L’Équipe’. 

Temes:

Messi Barça