LA QUEIXA

Alba: «Ja ens tiren bastanta merda des de fora perquè ho fem nosaltres»

«Hem d'estar tots junts i units. ¿Abidal? Ell ha sigut jugador, ha de saber el que se sent dins», diu

marcosl52167237 barcelona s jordi alba reacts after a missed scoring opportu200206235845

marcosl52167237 barcelona s jordi alba reacts after a missed scoring opportu200206235845 / Alvaro Barrientos

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

«Ja ens tiren bastanta merda des de fora perquè ho fem nosaltres». Jordi Alba ha lamentat la intervenció d’Eric Abidal, el secretari tècnic blaugrana, criticant l’actitud dels jugadors en l’acomiadament d’Ernesto Valverde. «Ell no és una persona de fora. Ell ha sigut jugador, ha sigut molt important en aquest club, l’afició l’estima moltíssim. Però ha de saber molt bé com se sent el jugador», ha comentat el lateral esquerrà.

«Ens hem d’ajudar entre tots. No hem de tirar més merda entre nosaltres», ha recordat Jordi Alba, que ha reclamat que es mantingui «la unitat» dins del vestidor. «Avui, malgrat la derrota, hem sigut un equip. Ha de ser així», ha recordat el defensa blaugrana. 

Notícies relacionades

Alba ha coincidit amb el missatge d’unitat que ha traslladat Piqué, lamentant també la falta d’encert que va tenir el Barça a San Mamés. «Hem tingut ocasions molt clares, però amb una arribada seva en la segona part ha arribat el gol d’ells», ha dit el lateral.

«Estic molt orgullós de l’equip. Aquest és el camí. Hem fet un partit defensivament molt bo i en atac hem tingut ocasions. Molt content pel joc, però llàstima el resultat», ha explicat Alba.