TRIBUNALS

Umtiti nega haver destrossat una casa de lloguer a Esplugues

La propietària de la vivenda reclamarà 183.000 euros pels desperfectes

marcosl50445288 grafcat5673  sant joan desp   barcelona   17 10 2019   el de191017200500

marcosl50445288 grafcat5673 sant joan desp barcelona 17 10 2019 el de191017200500 / Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous el defensa del Barça Samuel Umtiti va negar haver destrossat una vivenda de lloguer a la localitat d’Esplugues de Llobregat  (Barcelona) i haver-hi causat danys pels quals la propietària li reclama 183.000 euros.

Durant el judici, celebrat aquest matí al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d’Esplugues de Llobregat, Umtiti va declarar com a acusat per uns desperfectes causats a la seva antiga casa de lloguer, on va viure sense companyia fins al 3 de desembre del 2018.

La propietària va quedar descontenta amb l’estat en què el jugador va deixar l’immoble, ja que hi havia desperfectes a diferents punts de la casa, en especial a la piscina i el parquet.

Declaracions del defensa

Durant el judici, Umtiti va explicar que, conscient que es tractava d’una «casa luxosa» que requeria una cura especial, va contractar una treballadora per a la neteja i una persona de manteniment, a qui trucava quan hi havia cap desperfecte perquè s’encarregués de buscar les persones necessàries per solucionar-lo.

L’internacional francès va negar rotundament ser el responsable de les destrosses trobades i va esmentar que l’únic deteriorament que coneix és «el normal» de qualsevol persona en el dia a dia d’una casa que utilitza com a domicili habitual.

«Jo no hi he fet cap festa», va afirmar Umtiti per defensar que els desperfectes a la vivenda no els havia provocat ni ell ni ningú del seu entorn.

Umtiti, a l’espera

Notícies relacionades

A les preguntes de l’advocat de l’acusació sobre les presumptes taques d’alcohol que van aparèixer a l’interior de l’immoble, Umtiti va reiterar que en desconeix l’origen, ja que no beu alcohol.

El central blaugrana, a petició del seu advocat, ha abandonat el jutjat després de la seva declaració per agafar un avió privat fins a Bilbao, on aquesta tarda s’unirà als seus companys per disputar, a les 21:00 hores, el partit de quarts de final de la Copa del Rei, contra l’Athletic Club a San Mamés