ÁNGEL, WILLIAN JOSÉ, STUANI...

El Barça busca davanter desesperadament

«El teníem abans, el tenim ara», diu el tècnic sobre el jugador que ha de suplir l'absència de Dembélé en l'atac

El club espera saber el temps de baixa del francès per obtenir l'autorització de la federació per reforçar l'equip

marcosl52151124 deportes  combo   stuani angel william jose200205205931

marcosl52151124 deportes combo stuani angel william jose200205205931

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

El Barça ja tenia escollit el davanter per suplir la greu absència de Luis Suárez. Però, per una raó o una altra, el club no va executar aquesta operació al mercat hivernal deixant a Quique Setién en una precària posició, confiats tots, el tècnic inclòs, que Dembélé seria un «fitxatge extraordinari».

El que no intuïa el nou entrenador blaugrana és que aquesta carpeta, que va quedar enterrada als arxius del club, hauria de ser desempolsegada tot just quatre dies després que el mercat es tanqués. I, a més, amb molt menys marge de maniobra.

Només pot fitxar  un davanter de la Lliga espanyola, que no podrà estar en la Champions

Només pot el Barça fitxar un davanter de la Lliga espanyola, que no podrà, a més, inscriure’s en la Champions. O algú que estigui a l’atur. Es redueix, per tant, el marc d’actuació per a la secretaria tècnica, tot i que Setién va revelar que havia apostat per un davanter, del qual, òbviament, no va donar cap nom.

«És clar que el tenim. El teníem abans i el tenim ara», va dir el tècnic amb absoluta confiança sobre aquest jugador que havia elegit al mercat hivernal.

Llista reduïda

Ángel, el davanter del Getafe (32 anys), encaixa al retrat perfil d’allò que busca el Barça, ara de forma desesperada. Stuani, el golejador del Girona (33), ja es va plantejar fa un any quan finalment va acabar arribant Boateng. Willian José, el jugador de la Reial Societat (28), també. «Esperem que no se l’emportin», va dir Imanol Alguacil, tècnic de l’equip basc, tement-se que Setién, que ja el va tenir a Las Palmas, recuperi el davanter brasiler.

A punt va estar Willian José d’anar aquest mercat hivernal al Tottenham de Mourinho, fins i tot es va negar a jugar un partit, per la qual cosa després va haver de demanar perdó, tot i que finalment s’ha acabat quedant a Sant Sebastià.

Permís de la federació

Notícies relacionades

La clàusula de rescissió de Willian José és de 60 milions d’euros. La d’Ángel, en canvi, és de 10, preparat, com recorda el Getafe, a perdre el seu davanter, que no és titular. Rodrigo, l’opció que no es va tancar al mercat hivernal, continua oberta, tot i que el València li demana al Barça que hi vagi amb diners.

«Estem esperant primer per saber el temps de baixa de Dembélé i després saber si tenim autorització de la federació», va reconèixer Setién. Només si Dembélé és un lesionat de llarga durada, amb cinc mesos de baixa, testificat amb un informe mèdic, permetria al club blaugrana acudir a l’última i desesperada finestra per donar-li al tècnic el davanter que tant va demanar (i no va arribar) fins al 31 de gener.