MÉS PROBLEMES PER A SETIÉN

Arturo Vidal, baixa per lesió contra el Llevant

El tècnic només té disponibles 14 jugadors del primer equip i en cita 4 del filial: Ansu Fati, Riqui Puig, Collado i Iñakí Peña

lmendiola45402119 barcelona    29 09 2018   arturo vidal antes del inicio del 191230191321

lmendiola45402119 barcelona 29 09 2018 arturo vidal antes del inicio del 191230191321 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Els problemes de tenir una plantilla minvada, després del caòtic mercat hivernal del Barça, en què no ha reforçat la plantilla, s’aprecien des del primer dia. Quique Setién, el tècnic blaugrana, només té 14 jugadors disponibles del primer equip per enfrontar-se aquesta nit al Llevant després de confirmar-se la baixa per lesió d’Arturo Vidal.

Notícies relacionades

El xilè ja no havia participat en les tres últimes sessions d’entrenament de la setmana. Una vegada acabada la d’aquest matí, en què Setién ha dissenyat els últims detalls, el club emetia un comunicat mèdic revelant que Arturo Vidal pateix «una contusió a la part alta de la cama esquerra», i per això estarà de baixa contra el Llevant. No es precisa, no obstant, el temps que s’haurà d’estar mantenint en dubte la seva presència dijous a San Mamés en els quarts de final de la Copa contra l’Athletic a partit únic.

A Setién no li ha quedat més remei que mirar cap al filial per completar la convocatòria de 18 jugadors amb quatre joves: Ansu Fati, Riqui Puig, Collado i Iñaki Peña, el porter suplent a l’espera que Neto es recuperi. Així Arturo Vidal s’uneix a les baixes de Luis Suárez, que s’acomiada gairebé de tota la temporada, i Dembélé, que està a punt de reaparèixer després de més de dos mesos de baixa.