SETIÉN DONA FESTA PER PRIMERA VEGADA

Dembélé ja s'entrena amb el grup

El davanter francès va completar una part de l'entrenament amb l'equip en el tram final de la seva recuperació

marcosl50654722 barcelona   29 10 2019   deportes   dembele en la grada por 200126133036

marcosl50654722 barcelona 29 10 2019 deportes dembele en la grada por 200126133036 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Ousmane Dembélé ja està en el tram final de la recuperació de la greu lesió muscular que va patir a finals de novembre en el xoc amb el Dortmund. Llavors, els metges del Barça van diagnosticar que el davanter hauria d’estar unes 10 setmanes de baixa. I Dembélé ja s’ajusta a aquells terminis. De moment, aquest matí ha completat «una part de la sessió amb el grup», segons ha informat el club blaugrana.

Quique Setién necessita recuperar el jugador francès com més aviat millor perquè s’ha quedat sense davanters per la greu lesió al genoll de Luis Suárez, unit a la seva decisió de prescindir de Carles Pérez, a qui ja li va comunicar divendres passat que es vagi buscant equip.

Només 3 davanters

El tècnic, per tant, només té tres davanters: Messi, Griezmann i Ansu Fati. Per això a Mestalla va recórrer a Collado, el jove del Barça B, a l’espera que la directiva li contracti el davanter centre que ha demanat. Al Barça se li acaba el temps per portar aquest golejador perquè ara s’inicia l’última setmana del mercat.

Carles Pérez s’entrena encara amb l’equip, a l’espera que el seu futur es resolgui

Notícies relacionades

A més de Dembélé també han entrenat joves del filial com Iñaki Peña, que ja va ser el porter suplent a Mestalla per l’esquinç de turmell que va patir Neto a Eivissa, Araujo, el quart central, Riqui Puig, que estava malalt i no va viatjar a València, Collado, Abel Ruiz, Carles Pérez, que treballa amb l’equip mentre es resol el seu futur, i Ansu Fati.

Setién ha concedit el dilluns lliure a la plantilla després d’estar pràcticament dues setmanes sense parar. És el primer dia de festa que dona el nou entrenador a la plantilla. Dijous arriba el Leganés a la Copa del Rei (19.00 h) i diumenge el Llevant a la Lliga (21.00 h). Els dos partits al Camp Nou.