cita a Mestalla

València - Barça: horari i on veure'l per TV

L'equip de Setién afronta una altra prova de foc després de l'ajustada victòria a Eivissa

griezmann

griezmann

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El València - FC Barcelona es disputarà aquest dissabte, 25 de gener, a les 16.00 hores a Mestalla. S’espera que sigui un duel d’alt voltatge, sobretot per l’alta intensitat que demostren els dos equips quan juguen al feu valencianista.

L’equip blaugrana arriba al partit després de passar in extremis als vuitens de final de la Copa del Rei al vèncer l’Eivissa (1-2), tot i que les sensacions al camp no van ser del tot bones. Per tant, serà una bona ocasió per comprovar el nivell dels jugadors de Setién.

Notícies relacionades

El València no arriba en el seu millor moment al partit. Ve de caure golejat pel Mallorca (4-1) i amb la incertesa de saber si Rodrigo Moreno seguirà al conjunt valencià. Dani Parejo serà baixa per acumulació de targetes grogues. Fa 12 anys que el València no derrota el Barça a Mestalla.

On veure el partit a TV

El matx entre el València i el FC Barcelona es televisarà aquest dissabte, 25 de gener, a les 16.00 hores a través de Mitele Plus, Movistar+ i Movistar LaLiga. EL PERIÓDICO realitzarà un seguiment en directe del partit.