RECLAMA 2,4 MILIONS

Desestimada en primera instància la denúncia d'Arturo Vidal contra el Barça

La Ser avança que segons la Comissió Mixta AFE-LaLiga no existeix cap impagament per part del FC Barcelona

lmendiola45402119 barcelona    29 09 2018   arturo vidal antes del inicio del 191230191321

lmendiola45402119 barcelona 29 09 2018 arturo vidal antes del inicio del 191230191321 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La denúncia d’Arturo Vidal  contra el FC Barcelona ha sigut desestimada per la Comissió Mixta AFE-LaLiga, ja que l’organisme considera que el club blaugrana no ha incorregut en cap impagament, segons ha avançat el programa ‘Què t’hi Jugues’ de Cadena Ser Catalunya. El jugador xilè podrà recórrer a la justícia ordinària

El 5 de desembre passat, Vidal va interposar una denúncia per un presumpte impagament de 2,4 milions en concepte de variables per part del FC Barcelona. No obstant, la Comissió Mixta AFE-LaLiga ha desestimat qualsevol impagament i afirmen que les que reclama el migcampista del Barça són «bonificacions interessades».

Futur incert de Vidal

Notícies relacionades

De moment, ni els serveis jurídics ni el president del Barça s’han pronunciat amb referència a la denúncia de Vidal, però, segons el dictamen de la primera instància, tenen la raó. A més, aquesta denúncia arriba en un moment en què el futur de Vidal està en suspens. La seva continuïtat no està assegurada i des d’Itàlia s’afirma que l’Inter vol el xilè.

Tant Valverde com els pesos pesants del vestidor volen que Vidal segueixi però si arriba una oferta suculenta el més probable és que el xilè marxi lluny del Camp Nou.