LA GALA DE LA PILOTA D'OR

Messi i els seus companys posen rumb a París

El davanter argentí és el màxim favorit a la Pilota d'Or que s'entrega aquest dilluns a la capital francesa

messi

messi

1
Es llegeix en minuts

Leo MessiAntoine GriezmannMarc-André ter Stegen i Frenkie de Jong ja han viatjat cap a París per assistir a la gala de la Pilota d’Or. I ho han fet després d’haver completat la sessió de recuperació del conjunt barcelonista. Després de guanyar l’Atlètic (0-1) al Wanda Metropolitano i mantenir el lideratge en la Lliga, el primer equip del Barcelona han fet aquest dilluns un entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

 

Notícies relacionades

Després de l’entrenament, Messi i els seus companys que formen part de la relació de 30 jugadors candidats a la Pilota d’Or ham marxat cap a París, on està previst que l’argentí obtingui el seu sisè trofeu que distingeix el millor jugador del món. Ter Stegen també opta al nou premi Iaixincom a millor porter.

També hi han viatjat el president, Josep Maria Bartomeu; el directiu responsable del primer equip, Javier Bordas; el director general executiu, Òscar Grau; el secretari tècnic, Éric Abidal, i el director de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip, Guillermo Amor. Així mateix, diverses parelles dels futbolistes els acompanyen a la capital francesa.