SUPLENT INCONFORMISTA

Arturo Vidal vol marxar del Barça si no juga més

«Si al desembre o quan acabi la temporada no sento que soc important aquí hauré de buscar una solució i ampliar horitzons per ser important», diu el centrecampista a TV-3

rpaniagua50647782 soccer football   la liga santander   fc barcelona v real va191029220753

rpaniagua50647782 soccer football la liga santander fc barcelona v real va191029220753 / ALBERT GEA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arturo Vidal avisa que intentarà anar-se’n del FC Barcelona si no juga més minuts. El centrecampista xilè està disconforme amb el paper que exerceix a l’equip i en reclama un de més protagonisme per sentir-se satisfet.

«M’agradaria estar aquí sempre, però he de ser objectiu i viure el dia a dia. Si al desembre o quan acabi la temporada no sento que soc important aquí hauré de buscar una solució i buscar altres horitzons per ser important», afirma Vidal en una entrevista concedida a TV-3.

El futbolista xilè ha jugat en 13 dels 18 partits oficials, però només en 3 ha sigut titular: davant el Sevilla, el Valladolid i el Llevant. Un balanç que no el satisfà, partint de la premissa que a un jugador com ell li agrada «ser protagonista i jugar en tots els partits, i no he tingut l’oportunitat». «Però he donat el màxim», remarca. «He marcat més gols que l’any passat. En suma quatre al novembre; en l’exercici anterior en va celebrar tres.

Notícies relacionades

L’advertència de Vidal és menys taxativa que fa unes setmanes, quan va manifestar al seu país que no se sentia feliç a Barcelona. «Ho vaig dir perquè vull estar en els partits importants, i perquè van passar diversos partits en què no jugava. Ho feia bé i al següent no em tocava», es va explicar, justificant-se.

Ara el seu estat d’ànim ha millorat. I una de les raons ha sigut pel tracte rebut per l’afició del Barça. «És molt difícil arribar al millor equip del món i guanyar-se l’afecte i el respecte de la gent. En aquest any i mig m’ha fet sentir que m’estima molt, m’aplaudeix, i quan em toca jugar em deixo la vida com a agraïment».