CONVOCAT AMB LA SUB-21

Robert Moreno diu que Ansu Fati «ha trencat barreres» i no el descarta per a l'Eurocopa

El jove blaugrana ha sigut cridat d'urgència per les molèsties musculars de Carles Pérez i podria debutar davant Montenegro

«Està demostrant moltes coses, per descomptat que seria factible la seva presència a l'Eurocopa», diu el tècnic Robert Moreno

zentauroepp50282249 graf6386  barcelona  06 10 2019   el delantero del fc barcel191011133148

zentauroepp50282249 graf6386 barcelona 06 10 2019 el delantero del fc barcel191011133148 / Alejandro Garcia

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Ansu Fati ha sigut convocat urgentment amb la Sub-21 a causa de la lesió de Carles Pérez i podria debutar amb la selecció després de resoldre els problemes burocràtics de la seva nacionalització. El jove atacant del Barça estarà a disposició de l'entrenador, Luis de la Fuente per al  partit davant Montenegro de classificació per a l'Europeu 2021.

Tot va molt ràpid per a Ansu Fati. Hores després que la FIFA comuniqués a la federació espanyola que ja era seleccionable al disposar de tota la documentació en regla ha rebut la trucada de Luis de la Fuente, el tècnic de la selecció sub-21. Dijous a la nit era a l'estrena de l'espectacle del Cirque de Soleil sobre Messi i ara pot debutar amb Espanya.

«M'agrada que Ansu Fati estigui a la Sub-21».  Robert Moreno,  el seleccionador absolut, està feliç amb la convocatòria urgent del davanter blaugrana. «És un jugador amb qui no podem obviar que s'ha trencat les barreres. Tant de bo pugui ajudar la Sub-21 en el seu pròxim compromís», ha dit el tècnic català. Tots els bons jugadors són benvinguts a la selecció i Ansu Fati està demostrant moltes coses. Era a la prellista, per descomptat que seria factible la seva presència a l'Eurocopa. Ho valorarem quan arribi el moment», ha afegit.

Notícies relacionades

Per una altra banda,  l'atacant blaugrana Carles Pérez ha notat uns problemes musculars  que li impediran jugar el pròxim partit. El jugador és baixa a la convocatòria i torna a Barcelona per recuperar-se de la seva lesió, de la qual no s'ha indicat si és greu o es tracta, en canvi, d'unes molèsties lleus. Tot i que això ha precipitat cridar d'urgència Ansu Fati.

Permís de la FIFA

Ahir mateix, el màxim organisme del futbol donava el permís a Ansu Fati  Però els plans de la Federació Espanyola s'han hagut d'avançar. La intenció era convocar-lo per a la Sub-21 però no amb tanta pressa, pensant, a més, en la cita olímpica dels Jocs de Tòquio 2020 sense oblidar que Robert Moreno, el seleccionador, està seguint amb molta atenció l'evolució del jove blaugrana per si l'ha de convocar amb l'absoluta.

Temes:

Ansu Fati