DEBUT A LA CHAMPIONS

Messi viatja a Dortmund

El Barça incorpora el davanter argentí, que podria estrenar la temporada en el partit davant del Borussia

El porter Neto també rep l'alta i entra per primera vegada en una convocatòria de 22 jugadors

marcosl49863358 barcelona  14 09 2019   deportes        leo messi junto a ot190915134148

marcosl49863358 barcelona 14 09 2019 deportes leo messi junto a ot190915134148 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech

Leo Messi és la gran novetat de la convocatòria del Barça. La gran novetat pel pes específic que té el capità a l’equip i, a més, per tractar-se de la primera llista en què entra l’astre argentí, que es va lesionar el dia en què s’incorporava als entrenaments (el 5 d’agost) i, des d’aleshores, no ha pogut jugar cap delsquatre partits de l’equip.

Messi es va entrenar amb el grup diumenge i aquest dilluns també ha completat la sessió preparatòria, amb la qual cosa Ernesto Valverde i els metges han decidit incloure’l entre els viatgers. El tècnic trasllada a Alemanya els 22 jugadors disponibles.

Notícies relacionades

I també és una gran novetat la incorporació del porter Neto, inèdit com Messi. Va ser operat el 12 d’agost d’una fractura a l’escafoide i tampoc havia participat en cap partit.

Amb l’alta mèdica de Messi i Neto, queden a la infermeria Samuel Umtiti (va tornar de la selecció amb una fissura al segon metatarsià del peu de dret) i Ousmane Dembélé (ruptura al bíceps femoral de la cama esquerra). El davanter francès ja ha participat parcialment en els dos últims entrenaments i està pròxim a reaparèixer.

La convocatòria

<strong>Porters:</strong> Ter Stegen, Neto, Iñaki Peña.

Temes:

Futbol Ansu Fati