LA PRETEMPORADA BLAUGRANA

Messi ja és a Barcelona

L'astre argentí va arribar aquest dissabte des d'Eivissa, on era de vacances

rpaniagua49304426 a customer cheecks out a new barcelona fc home kit jersey be190802201804

rpaniagua49304426 a customer cheecks out a new barcelona fc home kit jersey be190802201804 / JOSEP LAGO

3
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Leo Messi va arribar a Barcelona aquest dissabte al matí procedent d’Eivissa, on va aprofitar fins a última hora les seves vacances. L’astre argentí faltarà a la presentació de l’equip prèvia al Gamper, que tindrà lloc aquest diumenge contra l’Arsenal. L’estrella argentina,Coutinho Arturo Vidal seran els últims a incorporar-se a la plantilla d’Ernesto Valverde, que sobreviu a la banqueta després de repetir èxit a la Lliga i decepció a Europa. 

El tercer projecte del tècnic continua prenent forma. De moment només hi ha tres cares noves: GriezmannNeto i De Jong. Els tres seran les principals atraccions d’un Gamper exigent contra un rival més rodat, ja que la Premier comença la setmana que ve. L’equip d’Unai Emery debuta l’11 d’agost al camp del Newcastle.

“La Copa tan maca”

Els tres reforços seran sobre la gespa en aquest partit, però les mirades tornaran a centrar-se en el millor jugador del món. En el seu discurs de l’any passat va pronunciar aquella frase que el va perseguir durant tota la temporada. “Per a mi és unorgullser capità d’aquest club, sé el que comporta, però vaig tenir la sort de tenir grans exemples, comPuyolXavi i finalment, el granAndrés», va assegurar abans de proclamar aquest cobejat desig que es va tornar a incomplir.

“Ho donarem tot perquè aquestacopa tan bonicatorni al Camp Nou”, va afirmar Messi el15 d’agost del 2018. Lamentablement, la patacada deRoma va continuar aAnfield. La Champions tornarà a ser l’obsessióde la plantilla blaugrana. 

Wagué, al primer equip

Aquest divendres el Barça va tornar a entrenar-se al camp Tito Vilanova amb la presènciad’Arthur, que va arribar dijous a la tarda. També hi van serWagué, confirmat com a jugador delprimer equip(portarà el dorsal 16),Riqui Puig iCarles Pérez, del filial.

Aquest dissabte (18.30 h) tindrà lloc l’última sessió abans del tercer partit de pretemporada. Els dos primers, disputats alJapó, van acabar amb derrota davant el Chelsea (1-2)i victòria contra elVissel Kobe d’Iniesta, Samper i Villa (2-0). 

Comiat amb expulsió

Amb Luis Suárez i Arthur com a últims reforços, Valverde espera la tornada de la resta d’efectius de la Copa Amèrica. Coutinho va aixecar el títol a la final del 7 de juliol davant delPerú, mentre que Arturo Vidal, que ja fa uns dies que és a Barcelona, iMessi es van enfrontar un dia abans en el partit pel tercer lloc que va acabar amb victòria albiceleste (2-1).

Leo va serexpulsatals 37 minuts després d’un aldarull ambMedel, que també va acabar al carrer. Aquesta va ser l’última aparició sobre la gespa de l’astre blaugrana, que no va estar gaire afortunat. Ni tan sols va entrar en l’onze ideal del torneig.

Messi tornarà amb les piles carregades després de relaxar-se a Eivissa, on va coincidir amb Luis Suárez i Alba, a més de l’exblaugrana Cesc. No van faltar imatges dels jugadors amb les seves parelles, que s’ho van passar d’allò més bé a la discoteca Ushuaïa, una de les sales més famoses de l’illa. 

Viatge als EUA

Notícies relacionades

Aquest cap de setmana, el davanter es retrobarà amb Griezmann per completar el nou trident al costat de Suárez. Dilluns la plantilla es desplaçarà als EUA, on disputarà dos amistosos contra el Nàpols, primer a Miami (dia 7) i després a Michigan (el 10).

Neymar, mentrestant, avui es perdrà el duel de la Supercopa del PSG contra elRennes  a la Xina per sanció. “El veig molt bé. L’esperem per al debut a la Lliga”, va dir el tècnic Tuchel. “He parlat amb ‘Ney’ i li he dit que no vull que se’n vagi. El respecto molt”, va afegirMbappé

Temes:

Messi