FIRMA FINS AL 2024

La Juventus paga 85,5 milions per quedar-se amb De Ligt

El club italià anuncia oficialment el fitxatge del central holandès, que pagarà en cinc terminis anuals

de-ligt1

de-ligt1

1
Es llegeix en minuts

Ja és oficial. Matthijs de Ligt és nou jugador de la Juventus. El Barça el va voler fitxar fins a l’últim instant, però el central holandès, que farà 20 anys el 12 d’agost, ha escollit anar-se’n a Torí per jugar al costat de Cristiano Ronaldo. Ho hauria pogut fer amb Messi i el seu amic De Jong al Camp Nou, però prefereix anar-se’n al ‘calcio’ amb CR7. La Juve ha anunciat que pagarà 85,5 milions d’euros a l’Ajax per fitxar el defensa. Queden desglossats de la següent manera: 75 milions són fixos, a més, d’uns "recàrrecs accessoris de 10,5 milions d’euros", segons especifica el comunicat del club italià.

Notícies relacionades

El club italià ha explicat també que el pagament d’aquests 75 milions es farà durant els pròxims cinc anys de manera fraccionada. De Ligt ha firmat fins al 2024 i s’ha ocnvertit en el segon jugador més ben pagat de la Juve darrere, òbviament, de Cristiano Ronaldo. En aquests 85,5 milions no està inclòs el salari del futbolista, que es podria situar entorn dels 11 milions anuals, amb bonificacions incloses.

Josep Maria Bartomeu, el president del Barça, va dir que sabia des de feia temps on jugaria el jove holandès. Ho va dir, però no va precisar la destinació. Ara ja és oficial. És de la Juventus on competirà amb Bonucci i Chiellini per un lloc al centre de la defensa.