EXPULSIÓ INCREÏBLE

L'arenga de Messi després de la polèmica Copa Amèrica

«Marxem amb un triomf i sobretot amb el cap alt», escriu el capità a les xarxes socials

zentauroepp48972129 190707123314

zentauroepp48972129 190707123314 / CAMINAL DANNY

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre

Després de la polèmica expulsió de Leo Messi en el partit Argentina-Xile, la denúncia del capità del Barça contra la corrupta Conmebol, la rèplica d’aquesta, va arribar el missatge del futbolista a través de les xarxes socials.

“Marxem d’aquesta Copa amb un triomf però sobretot amb el cap ben alt i amb la sensació que aquesta vegada el futbol no va ser just amb nosaltres. Per com juguem i perquè vam ser superiors al Brasil, mereixíem estar a la final de demà. Però hem de mirar cap endavant amb optimisme perquè hi ha futur i una base molt gran en aquesta selecció i només cal donar-li una mica de temps. #VamosArgentina”

L’àrbitre paraguaià Díaz de Vivar, a l’expulsió de Messi i Medel / AMANDA PEROBELLI (REUTERS)

Notícies relacionades

Messi deixa clar el seu compromís amb la selecció albiceleste. A la Copa Amèrica ha conquistat la tercera plaça amb un futbol argentí millor que en altres tornejos. L’1-2 davant de Xile es va carregar de bronca amb l’expulsió del crac, a més de la del rival Medel, fins a l’extrem que Messi es va negar a recollir la medalla de bronze amb la resta dels seus companys.

Amb 32 anys acabats de complir, el ‘10’ ja mira cap al Mundial de Qatar 2022. Abans, molt abans, hi ha els reptes amb el Barça de Valverde, en una temporada que promet.