URGENT

Pep Segura, mànager esportiu de futbol del Barça, presenta la dimissió, segons 'Sport'

La renúncia es presenta un dia d'haver-ho fet ahir l'exvicepresident de l'àrea esportiva, Jordi Mestre

pep-segura

pep-segura

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mànager esportiu de futbol del Barça, Pep Segura, ha presentat la dimissió al president blaugrana, Josep Maria Bartomeu, segons infoma el diari ‘Sport’. La renúncia es presenta un dia després que dimitís el vicepresident de l’àrea esportiva, Jordi Mestre.

El diari explica que Segura s’ha reunit amb Bartomeu per analitzar les conseqüències de la marxa de Mestre i li ha ofert el seu càrrec ja que no hi ha unanimitat en la junta per la seva presència. El president podria estar meditant acceptar la dimissió del responsable esportiu. De ple al mercat de fitxatges, el Barça apostaria per la dupla Éric Abidal-Ramon Planes per conduir l’àrea, segons ‘Sport’.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que actualitzarà d’aquí a uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres us podeu descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També et pots subscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del Subscriptor d’El Periódico, el Club eP!