RUPTURA AL TURMELL DRET

Neymar es lesiona i es perd la Copa Amèrica

El Brasil confirma que desconvoca el davanter després d'aquest contratemps, que el va fer abandonar l'amistós davant de Qatar plorant

AME713  BRASILIA  BRASIL   05 06 2019 - El jugador de Brazil Neymar se lamenta en el campo este miercoles en el partido amistoso entre Brasil y Catar  en el Estadio Mane Garrincha  en la ciudad de Brasilia  Brasil   EFE Antonio Lacerda

AME713 BRASILIA BRASIL 05 06 2019 - El jugador de Brazil Neymar se lamenta en el campo este miercoles en el partido amistoso entre Brasil y Catar en el Estadio Mane Garrincha en la ciudad de Brasilia Brasil EFE Antonio Lacerda / Antonio Lacerda (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Neymar abandonava el camp plorant. Havia sofert una lesió al turmell dret en l’amistós davant de Qatar previ a l’inici de la Copa Amèrica (2-0, amb gols de Richarlison i Gabriel Jesús). Però el davanter del PSG no es podia imaginar que es perdria aquesta competició, quan la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) va confirmar que patia una ruptura de lligaments a aquest turmell. Poc després, la CBF anunciava la desconvocatòria de Neymar i la recerca d’un substitut.

L’exjugador del Barcelona viu els seus pitjors dies com a futbolista. Primer Tite, el seleccionador brasiler, el va desposseir del braçalet de capità per haver pegat a un aficionat a París, després es va conèixer l’acusació d’una presumpta violació a una dona brasilera també a la capital francesa i ara una lesió al turmell dret el deixa fora de la Copa Amèrica, just quan s’estava debatent la seva possible sortida del PSG amb el Madrid i el Barça a l’expectactiva.

Notícies relacionades

Neymar va abandonar la gespa plorant després de patir aquesta lesió. Immediatament, se li va aplicar gel al turmell dret i després va ser traslladat a un hospital de Brasília. Òbviament, no podia ni recolzar el peu dret a terra. Allà, a la clínica, va rebre fins i tot la visita Jair Bolsonaro, el president de la república brasilera. El polític va marxar directament de l’estadi Mané Garrincha a l’Hospital Home per acompanyar l’estrella.

Llavors encara no se sabia el que finalment va confirmar la CBF, que Neymar no jugarà la Copa Amèrica, que començarà al Brasil la pròxima setmana. Amb prou feines va estar 17 minuts sobre la gespa. Va abandonar el camp entre llàgrimes i immediatament, ajudat per unes crosses, se’n va anar a l’hospital. Allà es va confirmar la pitjor notícia possible. Està fora de la selecció.