LA CONFESSIÓ FAMILIAR

Messi: «Mateo crida els gols del Madrid per escalfar el seu germà, Thiago»

L'estrella revela que arriba a la Copa Amèrica "més cansat i frustrat a nivell mental" que no físicament

aguasch48490793 soccer football   copa america   argentina training   ezeiza190605191923

aguasch48490793 soccer football copa america argentina training ezeiza190605191923 / AGUSTIN MARCARIAN

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi ha revelat bromes familiars entre els seus fills. Una cosa que passa habitualment a casa seva quan juga el Madrid. "Està a la tele i crida a Mateo, el seu germà, a propòsit els gols del Madrid per fer escalfar el seu germà, Thiago. ‘Gol del Madrid’ i per allà mira el germà", ha revelat el davanter argentí en una conversa en el programa 'Estudio Fútbol’ de TYC Sports. "Fa veure que és un seguidor del Madrid".

Mateo, que és el segon fill de Messi i Antonella Rocuzzo, complirà quatre anys el pròxim mes de setembre. Thiago, el més gran, en complirà set al novembre.

"Thiago no es perd cap partit", ha assegurat Messi, qui va recordar que al seu segon fill Mateo que "també li encanta el futbol i, a més, utilitza totes les samarretes". Després, ha revelat una altra anècdota. "Jugàvem a casa i em deia: ‘Jo soc del Liverpool que els va guanyar a vostès’. ‘Els va guanyar el València eh, jo soc del València’", ha indicat el davanter argentí.

Després, l’estrella del Barça ha admès que "cada vegada em costen més les concentracions" perquè "pateix" a l’allunyar-se dels seus fills, lamentant haver-se quedat en el Mundial 2014 tan a prop de la Copa del Món. Una copa que ni va mirar quan va passar pel seu costat quan va ser elegit al Brasil el millor jugador del campionat. "Què sé jo... Déu dirà si ens mirarem o no. Seria el màxim, és el somni més gran que em queda per complir. Ser-hi tan a prop en aquest Mundial va ser terrible perquè ens mereixíem poder aixecar-la", ha dit l’argentí.

"En el físic vaig tenir per descansar, crec que és un dels anys en què menys minuts vaig jugar" (Messi)

Notícies relacionades

Després, Messi ha reconegut que va acabar "la temporada més cansat i frustrat de cap que de físic", especialment en les dues últimes setmanes on la doble derrota a Anfield (Liverpool) i Benito Villamarín (València) ho ha condicionat tot. "Sobretot per l’eliminació a Champions. En el físic vaig tenir per descansar, crec que és un dels anys en què menys minuts vaig jugar", ha precisat.

Vídeos a l’AFA

Després, ha reconegut que enviava "vídeos" a l’AFA (Associació de futbol argentí) perquè sabessin de la seva existència i el convoquessin." Contínuament enviàvem vídeos i coses meves perquè em coneguessin aquí (a l’Argentina) i tenir la possibilitat que em veiessin i se’m conegués, per veure si tenia la possibilitat de venir o no", ha revelat.