BARÇA - VARDAR (27-29)

El Barça s'ensorra davant el Vardar i queda fora de la final de la Champions d'handbol (27-29)

"Els àrbitres han ficat el Vardar dins el partit, però hem de fer autocrítica, ens hem centrat més en l'arbitratge que en nosaltres mateixos", es queixa Victor Tomàs

marcosl48428798 cologne  germany   01 06 2019   barca players react after lo190601200419

marcosl48428798 cologne germany 01 06 2019 barca players react after lo190601200419 / SASCHA STEINBACH

1
Es llegeix en minuts
Irati Vidal

La desena Champions d’handbol del Barça Lassa s’ha esfumat aquest dissabte. L’equip de Xavi Pascual ha perdut contra el Vardar (27-29) la segona semifinal de la 'final four' de Colònia. Malgrat dominar per set gols al descans (16-9), el conjunt català s’ha ensorrat en el tram final, en què ha patit un col·lapse brutal en atac condicionat també per diverses decisions arbitrals molt polèmiques. El Barça, que com a club aspirava a guanyar set Champions aquesta temporada, s’ha quedat sense cap.

"Hem de fer autocrítica, no podem perdre un avantatge de set gols. No sé el temps que hem passat sense marcar. La segona part ha sigut desastrosa, la primera el dia i la segona la nit", ha lamentat Victor Tomàs, encara a la pista, després de patir la remuntada més gran de la història de les 'final four' amb un parcial de 2-10 els últims 14 minuts. Els últims 20, el Vardar només ha fallat un llançament.

Notícies relacionades

El capità blaugrana també s’ha queixat del paper de l’arbitratge: "Prefereixo veure abans el partit, però fins i tot sent conscient dels nostres errors, els àrbitres han ficat el Vardar dins el partit. No vull dir res del que després me’n penedeixi, prefereixo analitzar el que ha passat", ha afegit el capità blaugrana, que de seguida ha tornat a l’autrocrítica. "El problema nostre és que ens hem centrat més en l’arbitratge. No hem sabut reaccionar. No hem sabut aprofitar una renda de set gols. N’hem d’aprendre, assumir els nostres errors i tirar endavant".

El Vardar, l’altre finalista

El Vardar, que entrena Roberto García Parrondo, jugarà la final amb el Veszprem de David Davis, que prèviament s’havia imposat al Kielce de Talant Dujshebaev a la primera semifinal (33-30). Serà la quarta vegada que el conjunt hongarès participa en una final de la Copa d’Europa, un títol que se li resisteix. Els 12 gols de Petar Nenadic van ser clau per al triomf del conjunt hongarès, que jugarà la seva quarta final de la Copa d’Europa.

Temes:

Handbol