Carta de Ter Stegen als socis del Barça

"Ha sigut una temporada intensa i tinc ganes de les vacances d'estiu per descansar i airejar el cap"

zentauroepp47806109 relatos190418171848

zentauroepp47806109 relatos190418171848 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Marc Ter Stegen ha escrit una carta dirigida als socis i seguidors del FC Barcelona com a balanç de la temporada que ara conclou. El porter remarca la importància de la Lliga conquistada i comparteix el lament per no haver aconseguit el triplet amb la Champions i la Copa. Ter Stegen mostra, a més, la seva emoció per la immensa quantitat de seguidors que té a les xarxes socials i desitja un bon estiu a tota l’afició.

Aquesta és la carta publicada al web del club blaugrana:

Estimada família blaugrana i seguidors,

La temporada 2018/19 arriba al final pel que fa a les competicions de clubs i alhora s’acaba aquest curs per a mi, ja que no aniré amb la selecció pels problemes amb el genoll Estic totalment dedicat a la meva recuperació i estic treballant durament a les instal·lacions del Club per tornar al 100% com més aviat millor. Ha sigut una temporada intensa i tinc ganes de les vacances d’estiu per descansar i airejar el cap.

Hem aconseguit l’objectiu de conquerir la Lliga, i en aquesta ocasió amb un avantatge significatiu per davant dels nostres rivals. Hem treballat dur per aixecar novament el trofeu, i en aquesta ocasió ho vam poder celebrar al Camp Nou. Aquesta és la meva quarta Lliga guanyada en cinc anys. I per al FC Barcelona és la vuitena en 11 anys. ¡Un gran èxit!

Gran parada de Ter Stegen al Barça-Liverpool / ALBERT GEA (REUTERS)

D’altra banda, estic decebut, igual com tots els companys d’equip, Club i seguidors, pel fet que la temporada es tanqui, d’aquesta manera. Ha sigut una bona temporada per a nosaltres, però no perfecta, ja que hi ha hagut moments durs en aquest final de curs.

Primerament, a la Lliga de Campions contra el Liverpool a Anfield, on no vam estar prou correctes. En segon lloc, a la final contra el València, en què no vam poder fer història guanyant la cinquena Copa consecutiva.

És el final de la meva cinquena temporada al Barça, havent completat 190 partits defensant la samarreta del Barça amb orgull. ¡És un honor que canteu el meu nom de la manera que ho feu! Gràcies pel suport darrere de la meva porteria, el suport en els partits anés de casa, la manera que tracteu i respecteu la meva família i a mi en aquesta ciutat especial. El vostre suport no només se sent quan jugo al camp. I per a aquells que no viviu aquí, intento agrair-vos al màxim número de vosaltres a través de les xarxes socials. És impressionant veure la nostra increïble massa global de seguidors.

Per concloure, voldria agrair a tothom dels diversos departaments del Club, per tot el magnífic treball que fan i el recolzament suport consistent que ens donen cada dia.

Notícies relacionades

¡Us desitjo a tots un gran estiu! :)

Marc

Temes:

Ter Stegen