futur a la banqueta

Ronald de Boer: "Un dels somnis de Koeman és entrenar el Barça"

"¿Pot dir-li que no a aquest club?", es pregunta l'exjugador barcelonista i avui comentarista televisiu

marcosl45962985 netherlands  coach ronald koeman stands for the national ant181119213143

marcosl45962985 netherlands coach ronald koeman stands for the national ant181119213143 / JOHN MACDOUGALL

1
Es llegeix en minuts

L’exfutbolista i exbarcelonista Ronald de Boer ha dit aquest dimecres que Ronald Koeman no rebutjaria una oferta per entrenar el Barcelona en cas que el club blaugrana li oferís el càrrec que actualment manté Ernesto Valverde. "Sé que un dels seus grans somnis és ser entrenador del Barcelona. És lògic, per descomptat, perquè allà s’ho va passar genial com a jugador. ¿Pots dir-li que no a aquest club?", va dir De Boer a la cadena Fox Sports, on treballa com a comentarista.

Notícies relacionades

Koeman entrena actualment la selecció holandesa i, en una roda de premsa celebrada aquest dimarts, no va descartar la possibilitat de posar-se al capdavant del Barcelona, després que diverses informacions hagin posat en dubte la continuïtat de Valverde.

Segons De Boer, l’eventual oferta del Barcelona a Koeman seria "un tren que només pot passar una vegada" i que, en cas que l’ocasió es presentés, "ell hi correria al darrere" i "l'agafaria". Koeman va jugar cinc temporades al Barcelona, on va guanyar una Copa d’Europa, quatre Lligues i una Copa del Rei.