ES POSA AL MERCAT

Mbappé sembra dubtes sobre el seu futur

"Potser és el moment de tenir més responsabilitats, potser sigui al PSG amb gran plaer o potser en un altre lloc amb un nou projecte", diu el davanter

Mbappé se queja de su expulsión ante el Rennes.

Mbappé se queja de su expulsión ante el Rennes. / MARTIN BUREAU

1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Ningú imaginava aquesta frase. I els directius del París SG molt menys. Kylian Mbappé, una de les seves grans estrelles, ha deixat dubtes sobre el seu futur. No ha volgut comprometre’s amb el club parisenc després d’una temporada erràtica en què només ha guanyat la Lliga. "Potser és el moment de tenir més responsabilitats", ha comentat el davanter gal. "Potser sigui al París SG amb gran plaer o potser en un altre lloc amb un nou projecte", ha afegit després Mbappé.

Ha sigut el gran triomfador a la gala de la Unió Nacional de Futbolistes Professionals (UNFP), a més d’haver sigut premiat com a millor jugador de Primera Divisió, mentre ha sigut inclòs a l’onze ideal. Però aquesta frase de Mbappé, que encarna el futur del futbol europeu amb els seus 20 anys, agitarà encara més el mercat després del recent anunci de Griezmann d’abandonar l’Atlètic de Madrid, sense perdre de vista tampoc la possibilitat que Neymar pugui ser involucrat en algun d’aquests moviments.

"Per mi, era el moment de dir-ho. Quan dic alguna cosa, ho penso. Era el moment adequat" (Mbappé) 

Notícies relacionades

No sembla fàcil, no obstant, que el París SG deixi sortir la seva gran estrella, el pilar del projecte juntament amb Neymar, per qui va pagar 222 milions d’euros al Barça fa dos anys per conquistar la Lliga de Campions. Però l’equip francès s’ha estavellat en aquest repte.

Buscant nous desafiaments

"Per mi, era hora de dir-ho. Soc així. Quan dic alguna cosa, ho penso", ha explicat Mbappé, negant així que fos una decisió poc meditada. "Era el moment adequat per dir-ho. ¡Això és, ho vaig dir!", ha insistit en el seu desig de tenir més responsabilitats. "Si és al PSG, estarà bé. Si és en un altre lloc, doncs estaré preparat per a un nou desafiament". 

Temes:

PSG