la confirmació

Bartomeu: «Valverde és l'entrenador que volem»

El president blaugrana ratifica el tècnic i no es planteja canvis en un «projecte a mitjà i llarg termini»

aguasch46949217 file photo  fc barcelona president josep maria bartomeu make190219105125

aguasch46949217 file photo fc barcelona president josep maria bartomeu make190219105125 / Albert Gea

1
Es llegeix en minuts

Josep Maria Bartomeu, president del Barça, ha ratificat aquest dijous Ernesto Valverde  com a tècnic blaugrana, i alhora n’ha confirmat la continuïtat. En aquest sentit s’ha pronunciat durant la presentació de la reedició del llibre ‘Kubala’.

Notícies relacionades

El màxim dirigent blaugrana ha dit textualment: “La planificació de la pròxima temporada ja està en marxa, des de fa temps. Ja hi ha jugadors que s’han fitxat i ja parlarem quan passi la final. Valverde ho va dir l’altre dia. Té el suport del president i de la junta. És l’entrenador que volem. Això és un projecte a mitjà i llarg termini. Té contracte i estem molt contents amb ell. Ara es tracta que els jugadors es vagin recuperant del cop anímic”. Així s’ha pronunciat fent referència a l’eliminació de la Champions davant del Liverpool.

“La Champions, tot i que la perdem, estem fent història. Aquesta final ha de ser un punt i seguit, ha de ser un suport per donar ajudar el futbol femení. N’estem molt orgullosos”, ha dit Bartomeu referint-se a la final de la Lliga de Campions femenina que es disputa aquest dissabte a Budapest.