"SI LEO HI VA EL SEGUEIX TOTHOM"

Valverde: "Sabem què ens espera a Anfield, tot està obert"

El tècnic del Barça enalteix el "nivell de compromís" de Messi "amb l'equip, amb el club i amb els companys"

f4f454ee-5ef7-428d-916a-e6cd91a2bb26-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Sabem el que ens espera a Anfield. Per descomptat que veig un equip amb capacitat de fer-nos patir. Ja li va fer passar malament al City la temporada passada quan li va fer tres gols". Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, no es refia gens. Està escarmentat pel que va passar a Roma. "Hi vam anar amb un avantatge de tres gols i ens van eliminar. Tot està molt obert. No hi ha cap raó per confiar-se", ha argumentat el tècnic barcelonista.

"¿El canvi de Semedo? Intuïa des del principi del partit que acabaria fent aquest canvi. Potser no per Philippe, però sabia que Nélson hauria de jugar per aquesta banda perquè hi havia dos jugadors molt perillosos, com Robertson i Mané. Ens estaven generant molts problemes", ha dit Valverde, recordant que ja tenia planificat "canviar de banda” Arturo Vidal.

Messi dedica el seu gol al Camp Nou. / JORDI COTRINA

"Leo és el líder de l’equip, i ho ha tornat a demostrar una vegada més" (Valverde)

"Arturo Vidal està fent un gran final de temporada; creia que ens aniria bé per a aquesta mena de partits", ha dit Valverde. "Ells no et permeten dominar el joc, amb un ritme increïble d’anada i tornada, però el partit exigia una gran lluita i una gran baralla. Arturo ha fet un gran partit", ha comentat el tècnic blaugrana.

Notícies relacionades

Després, Valverde ha volgut aturar-se en la figura de Messi. "El nivell de compromís de Leo amb l’equip, amb el club, amb els seus companys... És el que l'equip necessitava. Leo és el primer. Si Leo hi va el segueix tothom. És el líder de l’equip, i ho ha tornat a demostrar una vegada més", ha afegit.

Messi celebra el 2-0 al Liverpool amb Luis Suárez. / JORDI COTRINA

"La falta era des de molt lluny. No sé com s’ho fa, però sempre l’encerta. Ja prefereixo no pensar-ho" (Valverde)

Al ser preguntat sobre la falta que va marcar Messi per a bogeria del Camp Nou, Valverde no trobava explicacions. "La falta era des de molt lluny. No sé com s’ho fa, però sempre l’encerta. Ja prefereixo no pensar-ho”. Leo ha aparegut en els moments en què més ho necessitàvem per sacsejar-nos del domini del Liverpool. A més, sempre transmet una sensació de temor al contrari".