fi de la sequera

Suárez talla la mala ratxa en la Champions

L'uruguaià ha tornat a marcar en la Lliga de Campions, cosa que no feia des de l'anada dels quarts de final davant la Roma, l'any passat

zentauroepp47976130 barcelona s uruguayan forward luis suarez celebrates a goal 190501215551

zentauroepp47976130 barcelona s uruguayan forward luis suarez celebrates a goal 190501215551 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

Luis Suárez es va treure la 'mufa', com diuen a l’Uruguai i a l’Argentina quan la sort és esquiva. Amb el gol que va obrir el marcador del triomf per 3-0 davant el Liverpool, va trencar la sequera en la Champions League. No havia marcat en tota la competició aquesta temporada. De fet, feia un any que no ho feia.

L’últim gol que havia marcat l’uruguaià en la Lliga de Campions va ser el 4 d’abril de l’any passat, en la victòria de quarts davant la Roma, en l’anada, que va acabar en la posterior eliminació a Itàlia amb una dura derrota per 3-0. Aquell gol va ser l’únic que va fer en la Champions 17-18.

Notícies relacionades

Nou partits a Europa va necessitar l’uruguaià per poder tornar a marcar, i el més curiós és que en aquell últim gol contra la Roma també va ser Alisson, l’actual porter del Liverpool, el que era a la porteria. En l’actual Champions encara no havia marcat i h hagut de fer 36 xuts per poder trencar la xarxa. 

A més del gol, que va ser clau per obrir el duel, el partit del 'pistoler' va ser formidable. Va córrer i va lluitar, i juntament amb Messi va fer un dels millors partits de la temporada i ja tenen un peu a la final de Madrid de l’1 de juny.

Temes:

Champions