COMPROMÍS PER TOTA LA VIDA

Bartomeu vol Messi al Barcelona "per sempre"

El president blaugrana diu a ESPN que aquest any s'iniciaran les negociacions per renovar el contracte de Leo, que venç el 2021

GRAF696. BARCELONA, 20/10/2018.- El presidente del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, durante su intervención en la Asamblea de Compromisarios del FC Barcelona. EFE/Alejandro García

GRAF696. BARCELONA, 20/10/2018.- El presidente del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, durante su intervención en la Asamblea de Compromisarios del FC Barcelona. EFE/Alejandro García / Alejandro García (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El president del BarcelonaJosep Maria Bartomeu, va assegurar que el pròxim any començarà a parlar amb Leo Messi per ampliar el seu contracte, que expira el 2021, i espera que el jugador argentí estigui vinculat amb el club blaugrana "per sempre".

En una entrevista concedida a ESPN, el màxim mandatari de l’entitat va opinar que el davanter de Rosario "és jugador d’un sol club" i va remarcar que la intenció del Barcelona és que continuï vestint la samarra blaugrana "molts anys més".

"Ens agradaria renovar-lo. Li queden dues temporades de contracte, però Messi encara és jove i aporta i innova en el seu joc, en la seva manera d’actuar. Crec que a Leo li queden anys per jugar, però és aviat encara. El pròxim any caldrà parlar amb ell perquè segueixi al club molts més anys", va assenyalar Bartomeu.

El 2017, Messi va arribar a un acord amb el Barcelona per ampliar el seu contracte fins a l’any 2021 i fixar una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros.

El 10 blaugrana, que el pròxim 24 de juny complirà 32 anys, és el màxim golejador del seu equip en la present temporada amb un total de 42 gols entre les tres competicions.

"Leo Messi és un jugador que coneix molt bé el seu físic, la seva mentalitat i el dia que cregui que la seva aportació no és la que hauria de ser, ho deixarà. Espero que sigui una data molt llunyana, perquè la veritat és que marca diferències en cada partit," va afegir Bartomeu.

Notícies relacionades

En aquest sentit, va defensar que l’argentí "té una vida molt llarga perquè disfrutem del seu futbol" i va insistir que es tracta d’un jugador d’"un sol club".

"Messi marca diferències en cada partit i demostra en cada partit perquè és el millor jugador del món. Ell és un home d’un sol club, la seva trajectòria va més enllà del seu futbol i la seva relació amb el Barça serà per sempre. Sempre li poso l’exemple de Pelé, que va estar sempre al Santos. A Messi el vull sempre al Barça, jugant o relacionat amb el Barça", va finalitzar Bartomeu