Anar al contingut

ELS TIQUETS PER A LA FINAL

Comença la venda d'entrades per a la final de la Copa del Rei davant el València

A partir del divendres 5 d'abril els socis culers podran sol·licitar-les a un preu que oscil·la entre 55 i 180 euros

El Periódico

Comença la venda d'entrades per a la final de la Copa del Rei davant el València

JORDI COTRINA

Falta poc més d’un mes i mig per a la gran final de la Copa del Rei entre el Barcelona i el València, que tindrà lloc a l’estadi Benito Villamarín de Sevilla el 25 de maig. La sol·licitud per a les entrades, el preu de les quals oscil·larà entre els 55 i els 180 euros, s’obrirà aquest divendres a les 10 del matí, però són els socis els que tindran prioritat per adquirir-les primer. Les sol·licituds es faran mitjançant un formulari que s’haurà omplir al web del Barça i tindran temps per fer-ho fins al dimarts 9 d’abril a les 14 hores. 

Hi ha 14.552 entrades destinades als socis, que podran sol·licitar un tiquet per a un acompanyant que no sigui soci, tot i que això estarà lligat a la demanda de les entrades. Una vegada sol·licitades, el procés de compra s’obrirà el divendres 12 d’abril i es tancarà el dimarts 16.

Hi haurà 21.400 entrades per a cada club finalista. D’aquesta suma, 14.552 seran per als socis, 3.638 per a les penyes i les 3.210 restants per a compromisos del club. El València també tindrà 21.400 tiquets assignats. La resta de capacitat de l’estadi serà per a la Reial Federació Espanyola de Futbol.  Una vegada comprats els tiquets, els mateixos es podran retirar exclusivament al Palau de Congressos de Sevilla el 24 o el 25 de maig, el mateix dia de la final.

Temes: Copa del Rei