Roig denuncia que el Barça, l'Atlètic i l'Athletic li roben jugadors del planter

El president del Vila-real acusa aquests tres clubs de treure'ls futbolistes de 15 anys

aguasch32375520 valencia 11 1 2016  tribunales  caso f rmula 1  valmor   fer190403114450

aguasch32375520 valencia 11 1 2016 tribunales caso f rmula 1 valmor fer190403114450

1

Fernando Roig, president del Vila-real, va afirmar després de l’empat del seu equip davant del Barcelona  (4-4) que el seu club té el millor planter d’Espanya, però que grans clubs com el Barça, l’Atlètic de Madrid i l’Athletic Club de Bilbao els “roben” jugadors de 15 anys.

Així ho va indicar en declaracions a Movistar al final del partit, amb bronca ja que el Submarí Groc  guanyava 4-2 en el minut 89, amb molts jugadors del planter a la banqueta davant de les nombroses lesions amb les quals el Vila-real va arribar al duel, però un gol de Messi i un altre de Luis Suárez en temps afegit va fer que es repartissin un punt per banda. Tot i així el president del Vila-real va insistir que denuncia el "robatori" de jugadors del seu planter, en aquest cas un per part de cadascun d’aquests tres clubs.

Respecte al desenvolupament del partit, va explicar que havien fet un "grandíssim" partit i havien demostrat que són un bon equip, però que mentre el Barcelona ha sumat un punt, el Vila-real n’ha perdut dos. "Hem de seguir, seguir i seguir. Queden vuit partits i si juguem com avui o com en la primera part a Vigo –on el Vila-real guanyava al descans per 0-2 i després va perdre per 3-2– podem sortir sempre amb el cap ben alt", va continuar.

"Estem tristos pel resultat, ens hem equivocat en l’expulsió d’Álvaro  i Messi ha xutat al pal i la pilota ha entrat. L’arbitratge ha sigut perfecte", va concloure Roig, després d’admetre que el moment és difícil per a la institució que presideix.