El president de l'Atlètic hi intervé

"Griezmann es queda a l'Atlètic"

El president matalasser va ser taxatiu sobre la possibilitat que el francès marxi al Barcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Enrique Cerezo, president de l’Atlètic de Madrid, ha negat rotundament que Antoine Griezmann se’n vagi al Barcelona en la pròxima finestra de mercat. O més aviat ha afirmat que es quedarà a les files matalasseres, per tallar, així, tots els rumors que indiquen que el francès serà jugador blaugrana la temporada que ve. Tot i això, les paraules de Cerezo podrien quedar en no res si el davanter paga la seva clàusula de rescissió, taxada en 120 milions d’euros.

El capitost blanc-i-vermell va ser consultat en el programa 'El rondo', de TVE, sobre la situació de Griezmann, però Cerezo va ser taxatiu. "L’Antoine no es mourà. Es quedarà a l’Atlètic, segur", va expressar, malgrat les especulacions de la premsa esportiva.

El que va intervenir va ser Diego Simeone, entrenador matalasser, que va negar també que la situació sobre la possible marxa de l’atacant francès afecti emocionalment l’equip. "L’equip està tranquil amb el rendiment de l’Antoine. En l’última jornada, que anàvem guanyant 0-3, va ser substituït i se’n va anar enfadat perquè volia continuar jugant. Això vol dir que està bé", va deixar anar l’argentí. 

Notícies relacionades

“Si ha d’informar d’alguna cosa, ho farà ell. El veiem molt posat a l’equip i enganxat amb el grup. Esperem que demà pugui marcar, perquè ho necessita, tant ell com l’equip”, va afegir Simeone.

El cert és que Griezmann ja s’ha pronunciat sobre la seva situació. Quan era amb la selecció de França en la data FIFA, va expressar en declaracions a Univisión que ja hi estava acostumat, i tip, i que "cada any és el mateix". Maud Griezmann, germana i representant de l’atacant, també es va manifestar sobre això en el diari ‘L’Équipe’. "Ell està molt decebut per l’eliminació de la Champions. Però només pensa en el present i, ara per ara, no està passant res amb cap altre club", va finalitzar.