La Croàcia de Rakitic es deixa remuntar per Hongria (2-1)

Vermaelen completa els 90 minuts en la fàcil victòria de Bèlgica a Xipre (0-2)

zentauroepp47493723 mti170  budapest  hungary   24 03 2019   zsolt kalmar  r  of190324215459

zentauroepp47493723 mti170 budapest hungary 24 03 2019 zsolt kalmar r of190324215459 / BALAZS CZAGANY

1
José María Expósito

Lasubcampiona del móncontinua sense estar fina. Després de quedar última de grup a la Lliga de les Nacions la tardor passada i d’estrenar el camí cap a l’Euro 2020 amb una costosa remuntada davant de l’Azerbaidjan, Croàcia s’ha deixat aquest diumenge els tres punts davantd’Hongria (2-1). Rebic va avançar els balcànics als 13 minuts, però els gols de Szalai (davanter forjat al Reial Madrid Castilla) i Pátkai van tombar l’equip de Rakitic, que va jugar els 90 minuts, igual que Modric.

L’onze inicial de Bèlgica a Xipre. / AFP

Vermaelen també va ser titular amb Bèlgica i va completar el partit contra Xipre, com era previsible davant de la baixa per motius personals de Boyata. El blaugrana va ocupar el centre d’una defensa amb tres centrals. Thorgan Hazard va jugar de carriler i el seu germà, Eden, va encaminar el triomf als 10 minuts. L’exvalencianista Batshuayi va anotar el segon gol als 18. No van necessitar més els ‘diables rouges’ per sumar el seu segon triomf (0-2) al camí cap al’Eurocopa.