disseny trencador

El Barça jugarà la temporada que ve amb una samarreta d'estil tauler d'escacs

El disseny filtrat és totalment trencador i s'assembla a la vestimenta que utilitza la selecció de Croàcia, tot i que en tons blau i granes

camiseta-barcelona

camiseta-barcelona

1
Es llegeix en minuts

El Barça jugarà la temporada que ve amb una samarreta totalment revolucionària i que trenca la tradició, tan estimada per l’afició blaugrana, de les línies verticals en blau i grana. Nike continua sent l’empresa exclusiva del club. Segons ha revelat el portal especialitzat en matèria d’equipaments esportius, footyheadlines.com, els quadrats, com si es tractés d’un tauler d’escacs, prendran forma en la vestimenta del Barça per al curs 2019-2020. Com és d’esperar, la polèmica i els comentaris pel gust o no de la peça estan servits.

La samarra blaugrana s’assembla a l’habitual vestuari de la selecció de Croàciad’Ivan Rakitic  i suposa un disseny absolutament trencador amb l’estil del club. Els quadros, per descomptat, són en blau i grana. Aquesta samarreta hauria de ser presentada de forma oficial a mitjans de maig o principis de juny, a fi que els aficionats la coneguin i la puguin adquirir abans que els jugadors del Barça l’estrenin en els partits de pretemporada, a finals de juliol i principis d’agost.

Temes:

Nike