URGENT

Alba renova contracte amb el Barça fins al 2024

La clàusula de rescissió del lateral serà de 500 milions

zentauroepp47158514 barcelona defender jordi alba reacts after the copa del rey 190228154227

zentauroepp47158514 barcelona defender jordi alba reacts after the copa del rey 190228154227 / Manu Fernandez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El FC Barcelona i Jordi Alba han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte per a les pròximes cinc temporades, fins al 30 de juny del 2024. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions, segons un comunicat emès pel club blaugrana.

Messi pot estar tranquil. Jordi Alba ja ha renovat. El Barça s’ha assegurat la continuïtat del lateral esquerrà, una peça essencial en l’estructura de l’equip de Valverde. Essencial no només en el pla defensiu, sinó essencial també en l’aspecte ofensiu per la seva excel·lent connexió amb Leo.

Després de diversos mesos d’incertesa i dubtes, Jordi Alba ja té garantida la seva continuïtat al Camp Nou. Hi va haver moments de misteri i, a més, de crítiques del mateix jugador perquè no rebia l’oferta que entenia justa per al seu excel·lent rendiment.

Amb la intervenció del president, Josep Maria Bartomeu, el Barça va aconseguir desbloquejar aquest problema fins a arribar a l’acord definitiu. No només això. La seva nova clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions, una quantitat inassumible per a qualsevol altre club.

Notícies relacionades

Després de ser recuperat pel club el 2012 pagant 14 milions d’euros al València, Jordi Alba s’ha instal·lat de forma autoritària en la titularitat del Barça. És, curiosament, l’únic jugador que no té suplent en l’actual plantilla de Valverde. Només Miranda, del Barça B, té aquest perfil.

Alba ha jugat 282 partits amb el Barça i ha marcat 14 gols. Però, per damunt de tot, és la seva connexió futbolística amb Messi el que el fa ser un lateral d’un altre nivell. Ja acumula 20 assistències a l’astre argentí. 

Temes:

Jordi Alba