CLÀSSIC A LA VISTA

Barcelona - Reial Madrid: Horari i on veure per TV el partit de Copa del Rei

Tres cadenes de televisió ofereixen en directe el partit d'anada de les semifinals del torneig

jdomenech46807683 barcelona  spain   february 2   l r  lionel messi of fc barc190202222551

jdomenech46807683 barcelona spain february 2 l r lionel messi of fc barc190202222551 / Soccrates Images

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El primer clàssic del 2019 reuneix el FC Barcelona i el Reial Madrid en les semifinals de la Copa del Rei. El partit es disputa aquest dimecres, 6 de febrer, a partir de les 21.00 hores a l’estadi del Camp Nou.

Fins a tres cadenes de televisió ofereixen el partit d’anada de les semifinals de Copa en directe. TV3 el narrarà en català, mentre que en castellà es podrà seguir a través de La 1 de TVE i de Gol TV.

Així mateix, la pàgina web d’EL PERIÓDICO farà una retransmissió ‘online’ en directe de l’enfrontament de la Copa del Rei.

Messi, en la convocatòria del Barça

La principal incertesa que ha sobrevolat les jornades prèvies el clàssic de Copa és si jugarà Messi. El davanter blaugrana va patir un problema físic dissabte passat en el Barça-València, però finalment ha entrat en la convocatòria de Valverde. 

Notícies relacionades

En canvi, Ousmane Dembélé s’ha quedat fora de la llista al no estar totalment recuperat de l’esquinç al turmell esquerre.

Dubte entre Vinícius i Bale al Madrid

Per part del Reial Madrid, la incògnita més gran és si Solari mantindrà la seva davantera titular dels últims partits (ViníciusBenzema Lucas Vázquez) o forçarà la inclusió de Bale.