El partit del Camp Nou

Barcelona - Sevilla: horari i on es pot veure el partit de quarts de la Copa del Rei

Els jugadors de Valverde rebran els sevillistes a la recerca de remuntar l'eliminatòria, després de la derrota (0-2) al Sánchez Pizjuán

zentauroepp46734510 cotri190127202921

zentauroepp46734510 cotri190127202921 / JORDI COTRINA

1

Ja ho va dir Messi. "Vinguin tots al Camp Nou". Perquè el Barcelona rebrà, aquest dimecres a les 21.30 hores, el Sevilla, en la tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Després de la derrota al Sánchez Pizjuán per 2 a 0 de dimecres passat, els blaugrana tenen la difícil tasca de remuntar l’eliminatòria a casa, tot i que el conjunt català sap de remuntades. Ja ho van fer a vuitens contra elLlevant recentment i és impossible no esmentar la de la Champions League contra el PSG (6 a 1).

Consolidat en el lideratge de LaLiga, el Barça alinearà la majoria de jugadors titulars per capgirar el 0-2 i situar-se entre els 4 millors de laCopa de Rei. El Sevilla, per la seva banda, ocupa la quarta posició en la classificació, sap que compta amb un avantatge de dos gols i és una oportunitat immillorable per avançar cap a les semifinals.

El partit es podrà veure, a partir de la 21.30 hores, per GOL TV, La 1 de TVE i TV-3. També es podrà seguir el minut a minut ‘online’ a través de la web d’EL PERIÓDICO.