SORTIDA QÜESTIONADA

El president del Tolosa critica l'arrogància del Barça

"El jugador ha estat mal assessorat i el Barcelona tampoc ha estat a l'altura", afirma Olivier Sadran

todibo-1

todibo-1

1
Es llegeix en minuts

El president del Tolosa, Olivier Sadran, es va mostrar molt crític amb el Barcelona per haver anunciat el fitxatge a finals de temporada del jugador de 19 anys Jean-Clair Todibo, i va considerar que l’entitat catalana va actuar amb arrogància i no va estar a l’altura d’un gran club. "El jugador ha estat mal assessorat (...) i el Barça tampoc ha estat a l’altura", va indicar Sadran en una entrevista que aquest dimecres publica el diari ‘L’Équipe’".

El president del Tolosa va reconèixer que es va assabentar per la premsa de l’acord de Todibo amb el Barcelona un cop acabi el seu compromís amb el club a finals de la present temporada. Per a Sadran, el jove defensor ha comès un error, al comprometre’s amb un club de tanta entitat malgrat que amb prou feines compta amb experiència de primer nivell.

Més crítiques

Però també va atacar el Barcelona, a qui va acusar d’actuar "amb arrogància" al pressuposar el que passarà d’aquí a sis mesos. "Venint d’un gran club no és gaire gloriós, tot i que jurídicament tenien dret a fer-ho", va indicar.

Sadran va reconèixer que el Tolosa també va poder proposar-li abans un contracte professional, però que no ho van fer perquè pensaven que el futbolista necessitava més experiència. "És un jugador que té molta qualitat però que gairebé no té experiència", va indicar el dirigent, que va expressar els seus dubtes sobre el fet que el seu fitxatge pel Barça  sigui la millor opció per al defensor.

Prioritat del futbolista

Notícies relacionades

Segons ‘L’Équipe’, firmar pel Barcelona  era la prioritat del futbolista, que des de petit somiava amb el club blaugrana, la qual cosa el va portar a preferir-lo a altres ofertes, com les procedent de la Juventus de Torí, l’Inter de Milà, el Nàpols o el LióTodibo sol jugar de defensa central, tot i que ell prefereix fer-ho al centre del camp.

El rotatiu assegura que, per convèncer-lo, els dirigents del Barça li van prometre que té oberts els dos llocs, davant de l’experiència de jugadors com Gerard Piqué al darrere o de Sergio Busquets al migcamp.

Temes:

França