ENTREVISTA AL DIARI 'SPORT'

Iniesta: "Aquest Barça mereix molt més"

L'estrella futbolística assegura que és molt feliç al Japó i afirma que la trobada amb els seus excompanys blaugrana va ser especial

zentauroepp46407078 andres iniesta  foto  javi ferr ndiz190102094134

zentauroepp46407078 andres iniesta foto javi ferr ndiz190102094134 / JAVI FERRANDIZ

1
Es llegeix en minuts

Andrés Iniesta, que està de vacances a Barcelona després del final de la Lliga japonesa, ha sigut entrevistat en exclusiva pel diari 'Sport', en una conversa en què l’estrella futbolística aborda diversos temes d’actualitat, principalment, les opcions blaugrana a la Lliga de Campions.  

"El futur ens presentarà on hem de ser cadascun de nosaltres. Comptem amb l’afecte de la gent perquè hem passat molt temps aquí. En el meu cas particular m’agradaria aportar al Barça el que he après i ensenyat. No puc saber en qualitat de què, si estaré preparat, qui hi haurà al club", assegura Iniesta sobre un retorn al club blaugrana com a tècnic, tant en el seu cas particular com en el d’altres figures que van estar a les ordres de Pep Guardiola.

Anàlisi esportiva

Notícies relacionades

En la seva anàlisi esportiva sobre l’actualitat blaugrana, Iniesta afirma que veu el Barça "com sempre, ambiciós i amb aspiracions a tot". I afegeix: "Hi ha moments en què surt millor o pitjor. Per plantilla, aquest equip mereix més Champions de les que ha guanyat. Per mèrits és cert que ens n’hem quedat una mica lluny. Tant de bo es faci aquesta temporada el pas que ha faltat els últims anys". També parla de la trobada amb els seus excompanys abans de les vacances de Nadal: "Era la primera que els veia després d’uns quants mesos. Tot és especial. He viscut molt temps amb ells, va ser bonic retrobar-se i veure que tot va bé.

Andrés Iniesta està de vacances a Barcelona / javi ferrándiz

Iniesta assegura, que malgrat la distància, és feliç al Japó. "És el que un busca sempre, ser feliç i estar content. Estem molt bé. Han sigut mesos intensos d’adaptació, de situar-nos, de conèixer-ho tot. Els nens també estan adaptant-se, la meva dona... tot bé. El Japó m’ha sorprès positivament. El nivell físic i de joc és important, et fa estar al cent per cent. És una cosa que volia al sortir d’aquí. Ara tinc ganes de començar de zero la temporada i fer les coses bé".