Patri Guijjaro comanda el triomf blaugrana a Màlaga amb un doblet (0-4)

vestuario

vestuario

1
José María Expósito

El Barça femení ha tancat aquest dissabte l’any amb una golejada a Màlaga (0-4) que el manté a l’estela del líder, un Atlètic de Madrid que tampoc ha fallat davant de l’Sporting Huelva (3-1). Patri Guijarro, amb dos gols, ha sigut l’estrella del conjunt entrenat per Fran Sánchez, que tanca la primera volta amb set triomfs consecutius i a un sol punt de les matalasseres, campiones d’hivern de la Lliga Iberdrola.

La centrecampista mallorquina va iniciar ella mateixa la jugada de l’1-0 al recuperar una pilota en terreny andalús i després va finalitzar l’acció amb un potent xut des de la frontal que no va poder aturar Chelsea, la portera malaguista (m. 18), fins aleshores molt eficaç amb els xuts de lluny.

Duggan i Martens sentencien

A diferència del que va passar la setmana passada a Sant Joan Despí amb el Logronyo, que es va mantenir al partit fins al final, aquesta vegada el Barça va aconseguir aviat augmentar l’avantatge. Després d’una bona jugada col·lectiva, Duggan va enviar a les xarxes un centre lateral (0-2, m. 24). Alexia Putellasva estavellar contra el pal el que podia haver sigut el 0-3 a tocar del descans.

El Màlaga va voler fer un pas endavant en la represa, però a base d’ordre i possessió el Barça va imposar la seva llei i va deixar clar que tornaria amb els tres punts. Patri Guijarro gairebé firma el doblet al minut 69, però el pal ho va evitar. No obstant, cap defensa local va estar tan ràpida com Martens, que va caçar el rebuig per sentenciar (0-3, m. 69). Merescudament, Guijarro va aconseguir arrodonir un partit de somni 10 minuts després, després d’una brillant jugada individual (0-4, m. 79).

L’Espanyol empata a casa

L’Espanyol, per la seva part, ha esgarrapat un punt in extremis de la visita del Rayo (1-1). Andújar va avançar l’equip de Vallecas al minut 65, però Eli, que va entrar al camp al minut 85, va anotar l’empat al 89.