MISSATGE DE L'EXSECRETARI TÈCNIC BLAUGRANA

Robert: "El Barça ha de protegir Dembélé"

"¿Com és possible que se sàpiguen aquestes coses tan ràpid? No dic que hi hagi campanya, però... ", es lamenta el tècnic que va fitxar el francès

dembele / periodico

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

"¿Com és possible que se sàpiguen aquestes coses amb tanta facilitat? No dic que hi hagi campanya des del club, però crec que s’ha de protegir el jugador". El missatge de Robert Fernández, exsecretari tècnic del Barcelona, ha sigut rotund. "És cert que s’està equivocant en una sèrie de situacions, però l’hem de defensar i intentar portar-lo a una situació que sigui més favorable. És patrimoni del club", ha comentat el tècnic que va fitxar Dembélé l’estiu del 2017 després de la traumàtica marxa de Neymar al París SG.

En declaracions a Movistar+, on exerceix de comentarista dels partits de la Champions, Robert ha volgut protegir el jove rebel, que ha comès dos actes d’indisciplina l’últim mes. "L’hem de defensar de la mateixa manera que s’ha defensat altres jugadors. Al Barcelona i en altres equips del món", ha remarcat l’exsecretari tècnic blaugrana.

Dembélé s’escapa de Walker-Peters i Winks a l’acció prèvia al seu gol al Tottenham. / JORDI COTRINA

"Estem parlant d’un jugador jove, d’un jugador que comet errors. Ja sabíem que s’adormia, però el vam voler portar perquè té unes grandíssimes condicions" (Robert, exsecretari tècnic del Barcelona)

"Sempre hi ha hagut futbolistes que s’han adormit. Estem parlant d’un jugador jove, d’un jugador que comet errors. Hem d'estar més a sobre seu. Ja sabíem que s’adormia, però el vam voler portar perquè té unes grandíssimes condicions", ha comentat també Robert, recordant que "és un problema que es pot arreglar. Si hagués tingut 27 anys no l’hauríem portat, però amb 21 anys que té jo crec que el Barcelona té capacitat per poder arreglar-lo".

Dos gols en quatre dies

Notícies relacionades

A aquesta capacitat s’aferra ara el que va ser executiu del Barcelona per intentar solucionar un problema extraesportiu. Al camp, en canvi, Dembélé està rendint molt bé: gran gol en el derbi i gol 'messiànic' al Tottenham. Tot en a penes quatre dies.

Però Robert considera que el Barcelona ha de fer tot el possible per protegir el "patrimoni" Dembélé. "El tècnic és el que mana i crec que l’està tractant molt bé. L’altre dia en roda de premsa va dir que ell també s’havia adormit algun dia", ha dit elogiant el paper conciliador que està tenint Valverde en aquest cas. "Ningú pot dir que Valverde no és responsable. Jo també arribava tard als entrenaments i ningú em pot dir que no he sigut responsable en la meva carrera esportiva".