CÀSTIG DE 100.000 EUROS

Dembélé, bona multa i golàs

El francès, que va ser esbroncat abans per la plantilla i el club, es va redimir en el camp amb un gol 'messiànic' al Tottenham

marcosl46225239 barcelona   11 12 2018   deportes              dembele recor181211232853

marcosl46225239 barcelona 11 12 2018 deportes dembele recor181211232853 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Marcos López

Era una pilota sense cap perill. Una pilota que encara transitava pel camp del Barça quan Dembélé el va atacar com si no hi hagués un demà. Va robar la pilota a Rose i va començar una jugada messiànica. Una jugada mai vista al Camp Nou als peus d’Ousmane. Uns 60 metres el separaven de la porteria de Lloris en un paisatge a camp obert que era una veritable temptació per a un velocista pur. Un jugador únic.

Va començar a córrer, sense adonar-se de tot el que havia passat hores abans, quan va rebre una reprimenda de la plantilla, amb els capitans al capdavant, a més d’una multa econòmica imposada pel club. Una bona multa, segons va revelar el diari ‘As’, de 100.000 euros per arribar més de dues hores tard a l’entrenament de diumenge passat.

En nou segons, va galopar durant gairebé 60 metres per firmar el gol que el va reconciliar amb l’afició

Valverde, per la seva part, va canviar de pla. Va ser dur en la primera indisciplina (el va enviar a la grada davant del Betis) i diplomàtic en la segona: el va elogiar abans del partit i el més important, el va col·locar al camp de titular. Dembélé, jove rebel, díscol, acostumat a viure al seu món, va despertar en gran amb una meravellosa carrera en la qual anava deixant rastres del que és: un talent realment pur.

Talent va ser la seva actitud defensiva. Talentosa va resultar la seva majestuosa carrera. Però el que veritablement tenia talent va ser la penúltima autopassada que es va fer per ridiculitzar, de nou, Rose abans de trobar-se amb la ja tradicional pausa dembeliana. Tot va passar tan ràpid que el Camp Nou no va tenir temps de digerir aquest gol digne de Messi o fins i tot de Ronaldo,l’autèntic, l’actual president del Valladolid, perquè contenia tot el que es demana a un davanter d’aquest nivell. Una cosa certament sobrenatural.

"No s’ha de 'matar' Dembélé. "No crec que sigui irremeiable posar solució a tres retards. ¿El consell? Que arribi a l’hora" (Iniesta)

Notícies relacionades

“No s’ha de ‘matar’ Dembélé, cal solucionar-ho”, va dirIniesta, l’excapità blaugrana, al migdia en un acte publicitari d’Ariel. "No crec que sigui irremeiable posar solució a tres retards. ¿El consell? Que arribi a l’hora”, va respondre el jugador del Vissel Kobe japonès.

“És un jugador espectacular, l’hem d’ajudar i donar-li molt afecte. És veritat que ha tingut fallades, ell ho sap" (Aleñá)

A l’hora va arribar Ousmane. Puntual a la seva cita per redimir-se, i guanyar-se l’afecte del Camp Nou, que el va acomiadar amb una gran ovació quan va ser substituït. “És un jugador espectacular, l’hem d’ajudar i donar-li molt afecte. No hem de ‘matar-lo’, és veritat que ha tingut fallades, ell ho sap, però les corregirà”, va sentenciar Aleñá. I Valverde va somriure. Es va sortir amb la seva.