MERCAT DE FITXATGES

Reunió Barça-De Ligt

Abidal es va reunir amb el defensa de l'Ajax per començar a tractar el seu fitxatge de cara a la temporada que ve

jdomenech45927956 rotterdam  netherlands   november 16   l r  matthijs de ligt181127103340

jdomenech45927956 rotterdam netherlands november 16 l r matthijs de ligt181127103340 / Soccrates Images

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Éric Abidal es va reunir la setmana passada amb Matthijs de Ligt, defensa central de l’Ajax, per expressar-li la intenció del Barça d’abordar el seu fitxatge a final de temporada, una cosa que el jove futbolista (19 anys) ja coneixia, però que va saber de primera mà pel secretari tècnic blaugrana. Abidal va voler comentar-li en persona al jugador els plans del club, conscient que serà una de les peces més cotitzades del mercat, segons va explicar el programa ‘El club de la mitjanit’, de Catalunya Ràdio.‘El club de la mitjanit’, 

Notícies relacionades

En realitat, De Ligt ja és un dels futbolistes més pretesos, igual que el seu company d’equip Frenkie de Jong, de 21 anys. El Barça els segueix la pista, però difícilment els podrà contractar a tots dos, que tenen un preu de sortida d’uns 75 milions d’euros. El Manchester City, el Tottenham, el París Saint-Germain i el Reial Madrid, per exemple, també els volen fitxar.

El Barça, a través d’Abidal, va establir les bases per convèncer De Ligt del projecte blaugrana. La plantilla necessita més aviat un central com ell que no pas un altre migcampista. Dels quatre centrals delBarça, tres són esquerransi un d’ells, Thomas Vermaelen, acaba contracte i no ha donat prou rendiment per les contínues lesions. Gerard Piqué, per la seva banda, farà 32 anys al febrer i necessita un recanvi que no té.