«AQUEST RESULTAT MARCA»

Valverde: «És una barbaritat dir que el Madrid està liquidat»

El tècnic del Barcelona no es vol considerar el culpable de l'acomiadament de Lopetegui i elogia el seu equip

marcosl45664470 barcelona  28 10 2018   deportes             valverde devuel181028200648

marcosl45664470 barcelona 28 10 2018 deportes valverde devuel181028200648 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

“Ningú em va preguntar si algun dia vaig pensar a guanyar 5-1 al Madrid i sense Messi. Ningú m’ho va preguntar. En qualsevol cas, que Leo torni com més aviat millor, demà mateix”. Ernesto Valverde, l’entrenador del Barcelona, va posar la seva firma a un resultat històric: 5-1 al Madrid. “Sé que és un resultat que marca perquè aquests partits es recorden i queden molt en la ment de l’aficionat. Però seria una barbaritat donar per liquidat el Madrid”, ha dit el tècnic blaugrana.

“Me n’alegro, que es d’aquesta situació sent jo a la banqueta, però si et poses a la pell dels rivals perquè sé que és una cosa que fa mal”, ha dit Valverde, que ni tan sols en la seva tarda més gloriosa com a entrenador del Barcelona ha volgut oblidar-se del seu col·lega Lopetegui. “No m’agrada que destitueixin cap entrenador. Ni Lopetegui, ni el tècnic de l’Osca, que l’han destituït. Ni el del Barça, per descomptat”.

“El partit ha tingut molta molla, els hem fet pagar aquest risc” (Valverde) 

Notícies relacionades

Valverde ha elogiat “el control” del Barça en el primer temps, assumint, a més, el “descontrol” que es va produir a l’inici de la segona meitat, quan el Madrid va canviar de sistema tàctic. “El partit ha tingut molta molla. Ells van tenir aquesta escomesa d’equip gran, que ho són, però la qüestió era salvar aquesta pressió. Els hem fet pagar aquest risc”, ha comentat el tècnic.

“Al primer temps portem el domini del joc, trèiem la pilota bé i ells esperaven enrere. Els estàvem arribant bé i ells només podien tenir trets llunyans. És el joc que ens va bé. En el segon ells han canviat. Sabíem que ho farien”, ha dit Valverde. “Quan hem pogut començar a córrer, hem explotat el tres contra tres”.