ORIOL BUSQUETS S'ENTRENA AMB EL BARÇA

Control antidopatge a Semedo, Denis, Rafinha, Malcom, Sergi Roberto i Vermaelen

Valverde prepara la visita a Mestalla per certificar la recuperació apuntada a Wembley

marcosl45237208 graf4848  sant joan d esp   barcelona   28 09 2018   los jug181005121612

marcosl45237208 graf4848 sant joan d esp barcelona 28 09 2018 los jug181005121612 / Alejandro Garcia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Apagats ja els fastos del fantàstic triomf del Barça a Wembley contra el Tottenham (2-4), toca centrar-se en la Lliga. L’equip de Valverde viatja diumenge a Mestalla per enfrontar-se amb el València de Marcelino, que també apunta signes de recuperació després d’un mal inici de temporada. En el retorn als entrenaments, després de la valuosa victòria a Londres, sis jugadors han passat un control antidopatge a la ciutat esportiva del club blaugrana a Sant Joan Despí.

Notícies relacionades

Nélson Semedo, Denis Suárez, Rafinha, Malcom, Sergi Roberto i Vermaelen han sigut els futbolistes escollits per sotmetre’s a aquestes proves que ha fet l’Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l’Esport (Aepsad). L’altra gran novetat de l’entrenament ha sigut la presència d’Oriol Busquets, el migcampista del filial blaugrana.

Treball de recuperació per als titulars de Wembley

El migcampista va tenir una greu lesió (ruptura del menisc intern del genoll esquerre) el mes de febrer passat, que el va obligar a passar pel quiròfan. Després, es va complicar i va haver de ser intervingut una altra vegada. Però el club confia de manera clara en Oriol Busquets, a qui va renovar aquest estiu passat amb una clàusula de rescissió de 200 milions d’euros. Ja ha reaparegut, vuit mesos després, amb el Barça B i ara ha treballat aquest matí amb el primer equip, mentre els titulars a Wembley han realitzat, segons el club, "un treball de recuperació".