BAIXA CONTRA L'IRAQ I EL BRASIL

Messi continua sense anar amb la selecció argentina

"Vaig parlar amb ell i el millor és que no vingui ara per ara", revela Scaloni, el seleccionador interí 'albiceleste'

marcosl45173398 topshot   barcelona s argentinian forward lionel messi gestu180924195551

marcosl45173398 topshot barcelona s argentinian forward lionel messi gestu180924195551 / PAU BARRENA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi s'ha pres un temps, un temps llarg, de reflexió amb la selecció argentina. No és definitiu, però, de moment, prefereix quedar-se a Barcelona. Ja no hi va ser en l’inici de la nova era després de la marxa de Jorge Sampaoli en els duels contra Guatemala i Colòmbia. Ara, Messi tampoc acudirà als dos amistosos a l’Aràbia Saudita contra l’Iraq (11 d’octubre) i el Brasil (16). 

Notícies relacionades

L’estrella del Barcelona, deprimida pel pobre paper de la seva selecció en el passat Mundial de Rússia, primer vol mirar com es reconstrueix l’equip. Després, ja decidirà. Ara per ara, la seva decisió està clara. No va amb l’Argentina. "Saben que tinc bona relació amb ell, vam parlar i el millor és que no vingui ara per ara", ha revelat Lionel Scaloni, el seleccionador interí argentí a la cadena de televisió FOX Sports. "No serà convocat", ha recalcat el tècnic, que ha assumit el comandament després de l’adeu de Sampaoli.

 "Ara estem en una etapa diferent i aquests nois que hi ha ara han de continuar jugant, continuar posant-se la samarreta de la selecció i veure què demostren, que és el més important," ha argumentat Scaloni.