TORNEJOS D'ESTIU

Barça-Roma i Madrid-Manchester U., matinada de futbol per televisió

zentauroepp44456908 deportes  malcom y josep maria bartomeu en la firma del cont180726232358

zentauroepp44456908 deportes malcom y josep maria bartomeu en la firma del cont180726232358

1
Es llegeix en minuts

Els aficionats al futbol tenen dimecres a la matinada doble sessió: el Reial Madrid s’enfrontarà amb el Machester United (2.05 hores) i el FC Barcelona amb la Roma (4.05 hores). Els dos partits, englobats en l’anomenada International Champions Cup, es retransmeten a la plataforma de pagament Bein Sport.

Julen Lopetegui debuta al capdavant del Madrid contra un vell conegut de l’afició merengue, Jose Mourinho, en la seva segona temporada a la banqueta del ManU. El duel té com a escenari l’estadi de Miami Hard Rock. El Madrid jugarà sense els internacionals que encara estan de vacances després del Mundial de Rússia: Sergio Ramos, Varane, Modric i Kovacic.

Notícies relacionades

El Barça de Valverde disputarà a Dallas el partit del morbo contra la Roma. Els italians encara estan enfadats perquè els blaugrana els van arrabassar el fitxatge de Malcom. El menyspreu de Manolas, jugador de la Roma, resumeix el sentiment del rival: "¿Malcom? No sé qui és, ni el saludaré". Al marge de la guerra dialèctica, els dos equips reviuran el duel de la Champions passada que tan mal record va deixar als blaugrana per l’eliminació.

Serà una nova ocasió per calibrar el pes dels més joves, a mésd’Arthur i Malcom, com el lateral Miranda i el migcampista Riqui Puig.