ELLS EN 'BUSINESS', ELLES EN TURISTA

Alexia Putella: «Tant de bo viatgéssim sempre en aquestes condicions»

Les jugadores del Barcelona expliquen que van viatjar en classe turista perquè es van sumar a la gira en l'últim moment

alexia-putellas-entrenamiento-del-barca-femenino-durante-pasada-campana-1531845040818

alexia-putellas-entrenamiento-del-barca-femenino-durante-pasada-campana-1531845040818 / JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

El viatge als Estats Units del Barcelona va obrir el debat sobre les condicions en les quals anaven les jugadores, que a diferència dels nois van volar en classe turista. Un portaveu del club va al·legar que quan es va contractar el vol xàrter no estava previst que l’equip femení s’afegís a la gira i va explicar que cada jugadora disposava de dos seients en classe turista perquè anessin més còmodes. Ara, les mateixes futbolistes han sortit al pas i han defensat la posició de la directiva.

La primera a fer-ho ha sigut Alexia Putellas, que després del primer entrenament ha parlat amb els mitjans i ha explicat per què van viatjar en segona classe. "El motiu pel qual hem volat així és perquè la decisió que nosaltres féssim la gira va arribar més tard. El primer equip això ho organitza amb molta antelació i nosaltres, per un tema de calendaris, no sabíem com aniria la pretemporda, i quan es va decidir que aniríem als Estats Units ja era tard", ha argumentat, i ha recordat que "el club ha fet l’esforç d’organitzar-ho tot com ha pogut, pràcticament a última hora."

Quan li han preguntat per les condicions del vol, Alexia no ha dubtat: "Ha sigut un viatge llarg, però tant de bo viatgéssim sempre en aquestes condicions", ha respost després de valorar positivament la implicació del club en el futbol femení.

El Barcelona aposta pel femení

Notícies relacionades

La davantera blaugrana s’ha mostrat satisfeta amb l’aposta del Barcelona per l’equip femení i ha valorat positivament el fet que la directiva els hagi deixat viatjar als Estats Units per preparar-se. "És una cosa que reafirma l’aposta del Barça pel futbol femení, nosaltres n’estem encantades", ha assenyalat. I ha afegit: "Som unes privilegiades perquè sabem com està el futbol femení a Espanya. El Barça està fent una aposta pel futbol femení i això anirà millorant progressivament, no es pot passar del 0 al 100". 

Alexia ha aprofitat la compareixença davant els mitjans per recordar que el Barça "és un club gran i les gires també són grans" per la qual cosa "viatjar amb el primer equip i ser a les mateixes instal·lacions és sinònim de bon nivell". A les seves paraules s’ha sumat la portera Sandra Paños, que en declaracions a la COPE ha assegurat que estan encantades d’haver pogut anar a la gira perquè "a poc a poc el futbol femení va creixent i el club aposta més per nosaltres".