LA CRISI DEL FILIAL BLAUGRANA

El Barça B acomiada Gerard López

El club blaugrana presenta García Pimienta a les 13 hores a la Ciutat Esportiva com a nou tècnic de l'equip

garcia-pimienta-1

garcia-pimienta-1

1
Es llegeix en minuts

Gerard López ha sigut destituït aquest dijous com a tècnic del Barça B, segons ha comunicat el club en una nota oficial. A les 13 hores, a la Ciutat Esportiva, Francisco Javier García Pimienta, el preparador que va conduir aquest dilluns el juvenil A del Barça al títol a la Champions, serà presentat com a nou entrenador del filial blaugrana. Estarà acompanyat pels responsables del futbol professional blaugrana, Guillermo Amor i José Mari Bakero. 

Les cinc derrotes consecutives del filial blaugrana han acabat amb la paciència de la cúpula. El Barça B està a dos punts de la salvació, una frontera que marca precisament l'Almeria, pròxim rival a la Lliga, en què ha dimitit l'entrenador Lucas Alcaraz. El relleu a la banqueta s'ha vist com una manera d'agitar la situació i propiciar un canvi de dinàmica. 

Un revulsiu necessari

Notícies relacionades

Després de nou jornades sense guanyar l'equip necessita un revulsiu. García Pimienta ha sigut l'escollit. L'executiva blaugrana va assistir en bloc al triomf a la Youth League de Nyón, amb el mànager general Pep Segura i el CEO Óscar Grau al capdavant. També hi van ser Guillermo Amor i José Mari Bakero

Gerard ha dirigit el filial blaugrana des del juny del 2015. En la seva primera campanya a Segona B no va aconseguir l'ascens a la categoria de plata, cosa que sí que va aconseguir l'any passat.