ABSÈNCIA IMPORTANT

Messi és baixa davant el Màlaga pel naixement de Ciro, el seu tercer fill

Yerry Mina ocupa el lloc de l'estrella argentina en la convocatòria del Barcelona

anto

anto

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi és baixa per al partit del Barça avui a Màlaga a causa del naixement de Ciro, el seu tercer fill. El líder de la Lliga s'enfronta aquesta nit (20.45 hores) amb el cuer. El lloc de la Pulga en l'expedició blaugrana serà ocupat pel central colombià Yerry Mina.

Les informacions sobre si el tercer fill de Messi ja ha nascut són contradictòries. El diari SportSport sosté que la dona de l'estrella blaugrana, Antonella Roccuzzo, ha donat a llum de matinada. En canvi, l'agència Efe assegura que el part és imminent.

Pensant en la Champions

Notícies relacionades

El Barça, que en l'última jornada va reforçar i va augmentar el seu avantatge al capdavant de la Lliga al derrotar, precisament amb un gol de falta de Messi, la diferència, que ara és de 8 punts, respecte a l'Atlètic de Madrid, ja el seu únic perseguidor, s'hi juga molt al camp del cuer, un conjunt que, dels 27 partits que ha jugat, només n'ha guanyat 3, n'ha empatat 4 i ha perdut els altres 20. L'Atlètic s'enfrontarà demà (16.15 hores) al Celta de Juan Carlos Unzue, al Wanda Metropolitano.

El Barça, a més, té un compromís importantíssim, dimecres que ve, quan rep al Camp Nou el poderós (però irregular) Chelsea de Conte, en el partit de tornada dels vuitens de final de la Copa d'Europa. El conjunt d'Ernesto Valverde va obtenir un valuós empat (1-1) en l'anada, jugada al mític Stamford Bridge.